VKV Aralık Ayı Etkinlikleri

Cemal Safi

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür Merkezi, Aralık ayında yine harika etkinliklere ev sahipliği yapacak. Çocuklar ve yetişkinleri sanat buluşturacak etkinliklerimize gelin hep birlikte göz atalım.

3 Aralık 2013-30 Ocak 2014 tarihleri arasında resim severler Banu Devrim’in, doğaya olan sevgisini natüralist bir anlayışla eserlerine aktardığı ‘Renklerin Hikâyesi’ sergisinde buluşacaklar. Şiirsel bir bütünlük içinde doğanın, çiçeklerin, evlerin resmedildiği eserler, sanatseverlere yaşam sevinci hissettirecek.

18 Aralık saat 20.00’da kültür merkezimizde tiyatro severleri müzikalle ağırlayacağız. 40 farklı yazar tarafından uyarlanan Amphitryon’u, Haldur Dormen rejisi ve Yapı Kredi Spor Kulübü Tiyatro Stüdyosu’ndan Amphitryon 2012 adıyla izlemek isteyen tüm tiyatro âşıkları bu güzel müzikali izlemeye davetliler!

 

Kafiyenin yaşayan ustası, Hececi akımının öncülerinden Cemal Safi ile muhteşem bir şiir dinletisine hazır olun! 3 Aralık saat 20.00’da iki yüzden fazla şiiri bestelenmiş usta şairin dinletisine hepinizi bekleriz.

Minikler, kuşların size ihtiyacı var! Bir buğday tarlasında çalışan küçük kuşların başı Akbaba ve Karga ile dertte! Onlara yardım ederek özgürce uçmalarını sağlamaya ne dersiniz? 22 Aralık saat 11.00’da hepinizi kültür merkezimize bekliyoruz.

Ücretsiz ve halka açık etkinliklerimiz için www.vkvfordkultur.org.tr adresinden bizleri takip edebilirsiniz.