Uluslararası İki Ödül Ford’un!

Hafif Ticari Araç Ödülleri

Kocaeli Fabriklarımızda ürettiğimiz, Ford’un elektrikli gelecek stratejisinin en önemli oyuncularından biri ve sınıfının ilk elektrikli modeli niteliğindeki Şarj Edilebilir Hibrit Ford Transit Custom ile EcoBlue Hibrit Transit Custom hafif ticari modelleri “2020 Yılın Uluslararası Hafif Ticari Aracı (IVOTY)” unvanına layık görülürken yol maceralarının yırtıcı pick-up’ı Ford Ranger “2020 Uluslararası Pick-Up (IPUA)” ödülünün sahibi oldu!

Ford, bu ödüllerle, aynı yıl içinde ikinci kez hem IVOTY hem de IPUA ödüllerini kazanan ilk üretici marka oldu!

Hem yakıt tasarrufu hem de iş dünyasının temiz hava hedefleriyle paralel bir sürdürülebilirliğe imkân tanıyan ve düşük emisyon sınırlı bölgelerde de güvenle kullanıcılarıyla buluşan Şarj Edilebilir Hibrit Ford Transit Custom, jüri tarafından övgüyle lanse edildi.

Her türlü yolda yüksek performans, yakıt verimliliği ve gelişmiş sürücü asistan teknolojileriyle rakiplerinden öne çıkan Ford Ranger; sadece maceraseverlerin değil, birçok iş kolunda da kullanıcılarının en büyük yardımcısı.

Avrupa genelindeki 25 ülkeden 25 sektörel gazeteciden oluşan IVOTY jürisi; Fransa, Lyon’da düzenlenen ödül töreninde Şarj Edilebilir Hibrit Ford Transit Custom ile EcoBlue Hibrit Transit Custom’a ödülünü teslim ederken, jüri başkanı Jarlath Sweeney, “Ford’u bu çiften başarı için tebrik ediyorum. Aynı yılda hem 2020 Yılın Uluslararası Hafif Ticari Aracı (IVOTY) hem de 2020 Uluslararası Pick-Up (IPUA) ödüllerini haklarıyla aldılar. Ford mühendislerinin geliştirdiği sürdürülebilir bu modeller şehir hayatının yanı sıra şehirlerarası ve şehir dışı yollarda da insanların geleceği açısından büyük öneme sahipler. Şarj Edilebilir Hibrit Ford Transit Custom ile EcoBlue Hibrit Transit Custom’ın performasları olağanüstü!” şeklinde konuştu.

Swenney, “Avrupa’nın en çok satan 1 tonluk pick-up kamyoneti Ranger, 2020’nin en iyisini seçerken tüm jürinin ilk tercihiydi. 2013’te de bu ödüle layık görülen Ranger’ın yıllar içinde geçirdiği evrim de inanılmaz!” sözlerinin ardından Ford Ranger’ın ödülünü takdim etti.

Bu önemli ödüllerle buluşmamıza vesile olan, özellikle Kocaeli Fabrikalarımızdaki tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz!