Ford Trucks Ulusal Fotoğraf Yarışmamız Sonuçlandı

Ford Otosan

Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz “Ford Trucks Ulusal Fotoğraf Yarışması” sonuçlandı. “Kamyoncunun Hayatı – Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun” konusu ile fotoğraf tutkunlarını bir araya getiren yarışmamıza 684 eseri ile 218 sanatçı katıldı.

 

Prof. Dr. Özer Kanburoğlu, Nevzat Çakır, Vahit Mahmatlı, Murat Gür, Görgün Özdemir, Tufan Altuğ, Murat Dirlik ve Serdar Akyay gibi değerli isimlerin bir araya geldiği jürinin danışmanlığını, ünlü foto muhabiri ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral üstlendi.

 

Üç yıldır fotoğraf tutkunlarını bir araya getiren yarışmamıza bugüne kadar 905 kişi toplam 2.513 eseriyle katıldı. Bu yılki birincilik ödülü 5.000 TL’nin sahibi ise Kocaeli’den Murat İbranoğlu oldu.

 

 

Sakarya’dan yarışmaya katılarak 2. olan eserin sahibi İhsan Korkut, 3. olan eserin sahibi ise yine Kocaeli’den yarışmamıza katılan Aytül Akbaş oldu. Fotoğraf sanatına gönül vererek yarışmamıza katılan sanat severlerden Ahmet Turan; Jüri Özel Ödülü’ne, Sertaç Nurtan,; Mansiyon Ödülü’ne ve İlhan Kılınç; Ford Cargo Özel Ödülü’ne layık görüldü.

 

 

 

Ford Trucks Ulusal Fotoğraf Yarışmasına ilgi gösteren tüm katılımcılarımızı ve ödül sahibi sanatçılarımızı bir kez daha tebrik ediyoruz!

 

Ödül alan diğer fotoğraflar için tıklayın!