Trafikte Yapılacak En iyi 5 Şey

Ford Otosan

Zaman akıp gidiyor ama trafik değil! Trafikte hayatlarımızın bir bölümünü geçiriyoruz. Üzülmeyin, trafik cefasını eğlenceye, avantaja dönüştürecek 5 önerimiz var!

 

Karaoke Yapın

 

Karaoke Yapın

 

90’ların en güzel şarkılarıyla coşmaya ne dersiniz? Kim takar trafiği? En sevdiğiniz şarkıları içinizden geldiği gibi söylemek için bundan daha uygun bir zaman olamaz! Yanınızdaki yolcuyla, yalnız başınıza hatta trafikte sıkışıp kalmış diğer insanlarla yapabileceğiniz bu eylemin sizi iyi hissettireceğini düşünüyoruz.

 

Yeni bir dil öğrenin

 

Yeni bir dil öğrenin

 

Yeni bir dil öğrenmek için trafikteki zaman en uygun zaman dilimlerinden biridir. Fransızca, İspanyolca, İngilizce mi öğrenmek istiyorsunuz? Takın CD çalarınıza eğitici CD’leri, geliştirin dilinizi!

 

Yüz egzersizleri yapın

 

Yüz egzersizleri yapın

 

Günde 30 dakikamızı fiziksel egzersizlere ayırmanın ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Peki, yüz egzersizleri yapmaya ne dersiniz bu süre içinde? Böylece hem daha sağlıklı ve genç bir yüze sahip olur hem de komik yüz ifadelerinizle eğlenirsiniz.

 

Diyaframınızı rahatlatın

 

Diyaframınızı rahatlatın

 

Nefes egzersizi gibi basit bir egzersiz yaparak hem trafiğin hem de hayatın stresinizi azaltabilirsiniz. Diyaframınızı rahatlatmak size çok iyi gelecek!

 

Sesli kitap dinleyin

 

Sesli kitap dinleyin

 

Sevdiğiniz radyo programları ya da sesli kitaplar trafikteki derdinize derman olacak en iyi ilaç olabilir. Aklınızı dağıtmak, hayal gücünü geliştirmek için iyi bir yöntem.

 

Geldik tavsiyelerimizin sonuna. Umarım bundan sonra trafikteki kayıp zamanınız sizin için avantaja döner. Sizin de önerileriniz varsa bizimle paylaşabilirsiniz.