Ticari Hayatın Efsanesi Connect’in İkinci Nesli Türkiye’de!

Ford Connect

Türkiye’de ticari araç denince akla gelen ilk isim Ford Connect’i yenilemek için sesinize kulak verdik. Hem şık bir tasarımı olsun hem de üstün performanslı olsun dediniz ve işte Ford Tourneo Connect huzurlarınızda!

 

 

Tourneo Connect’i üretmeye başlarken içimizden taleplerinizi yineleyip durduk: Çekici, konforlu ve yüksek performanslı bir araç. Geniş yaşam alanıyla evinizin huzurunu arabanızda hissedecek, kullanışlı eşya gözleri ile sürpriz doğum günü hediyelerini saklama zevkini tadacak, akılcı çözümler sunan sistemiyle akıllı teknolojiden arabanızda da uzak kalmayacaksınız. Düşük tüketim ve yüksek performanslı motoru ile yollar daha bir kısalacak.

 

 

Uzun yıllardır hem Türkiye’de hem de dünyada ticarete yön veren Tourneo Connect’i yenilenen yüzü ile kullanma ayrıcalığına sahip olmak isteyen müşterilerimize Deluxe ve Titanium olmak üzere iki farklı donanım paketini, 95 PS ve 115 PS güce sahip 1.6 TDCi motor seçenekleriyle sunuyoruz. Deluxe donanım paketi 57.650 TL, Titanium donanım paketi ise 65.700 TL anahtar teslim fiyatlarıyla ekim ayında sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

 

 

Ekim ayında Ford Tourneo Connect ile tanışmak için davetlimizsiniz.