Ticari Araç Fuarı Comvex İstanbul’da Ford Rüzgarı!

slider

2015 yılı ticari araç pazar lideri olarak 21-24 Mayıs tarihleri arasında ticari araç fuarı Comvex İstanbul’daydık.

50. yılını kutladığımız Transit, Tourneo ürün ailesi, yepyeni pick-up modelimiz Ford Ranger ve %100 Ford Otosan mühendisliği eserimiz Euro 6 Ecotorq motorla donatılmış Yeni Ford Trucks Serisi ile tanışmak isteyenler standımıza yoğun ilgi gösterdi.

Transit’in 50. Yılını Comvex İstanbul’da Kutladık

Farklı gövde tasarımları ve versiyon çeşitliliğinin yanı sıra konforu, dayanıklılığı, yük taşıma kapasitesi, düşük işletim maliyetleri ve ileri teknolojileriyle Transit, ziyaretçilerinden yine tam not aldı.

VIP minibüs, 410L 10+1 turizm minibüsü, 440E 16+1 okul aracı, 350L yüksek tavan van, 350ED kapalı kasa kamyonet ve 350L kasalı kamyonet modellerimiz konuklarını en iyi şekilde ağırladı.

İlgi Dolu Bakışlar, Transit Custom ve Tourneo Custom’ın Üzerindeydi!

İleri teknolojilerle donatılmış Ford Custom modellerimiz, ticaret hayatınızı canlandırmaya devam ediyor. Sağlamlık ve dayanıklılık özelliklerinin yanında teknoloji ve tasarımıyla da bakışları üzerine çeken Transit Custom ve Tourneo Custom ihtiyacınız olan her an sizinle olduğu gibi Comvex İstanbul’da da sizinleydi.

Ayrıca Türkiye’de ilk kez Comvex İstanbul’da sergilediğimiz dizel otomatik ve arka havalı süspansiyona sahip Custom modelimizle tanışanların heyecanını görmenin sevincini yaşıyoruz.

 

Güçlü ve Cesur Yeni Ford Ranger’la Tanışmak!

Cesur ve modern tasarımı, ileri teknolojileri ve üstün yakıt verimliliği ile Yeni Ford Ranger da Comvex İstanbul’daydı!

800 mm derinliğe kadar suda ilerleme kabiliyeti ve yerden 230 mm yüksekliği, güçlü motor ailesi, %17’ye varan yakıt ekonomisi ve modern tasarımıyla Yeni Ford Ranger iddialı bakışlarıyla sahneye çıktı.

Euro NCAP’ten 5 yıldız alan tek pick-up olma unvanını koruyan Yeni Ford Ranger; Ford SYNC2 sistemi, 8inçlik renkli dokunmatik ekranı, Geri Görüş Kamerası, Çift Ekranlı Renkli ve Fonksiyonel TFT Gösterge Paneli gibi teknolojileriyle de ziyaretçilerini şaşırttı.

Yeni Ford Trucks Serisi ile “Her Yükte Birlikte”

2016 model Yeni Ford Trucks Serimiz,fuarda ağır ticari araç ihtiyacı olan ziyaretçilerin ilgi odağıydı. 1848T çekici, 4142D inşaat kamyonu, 1833 DC ve 3242S HR yol kamyonları ve itfaiye üst yapılı 3542P inşaat serimizle bu kez Comvex İstanbul’da “Her Yükte Birlikte” dedik.

Hafif Ticari Aracımız Courier da Comvex İstanbul’daydı!

Tüm dünya için Ford Otosan mühendisliğiyle geliştirdiğimiz Tourneo Courier ve Transit Courier sınıfının en düşük yakıt tüketimi, rekabetçi yükleme hacmi, kapsamlı güvenlik ve konfor donanımlarıyla van, kombi van ve kombi versiyonlarını sundu. 2015 yılının en çok satılan hafif ticari araç modeli olan Courier, ziyaretçilerinin ilgi dolu bakışlarını selamladı.

Ticari Hayatın Lideri Connect, Hayranlarıyla Buluştu

Ticari araç deyince sizin de aklınıza ilk Ford Turneo Connect mi geliyor? Üstün donanım paketleri, düşük tüketimli ve yüksek performanslı motorlarıyla yenilen Tourneo Connect’i görmeden fuardan ayrılmak istemeyen birçok ziyaretçi vardı.

Evet; birbirinden modern, yenilikçi ve donanımlı ticari araçlarımızla Comvex İstanbul’da Ford rüzgarı estirdik.