Tedarikçilerimizi Ödüllendirdik

imalatcilar-zirvesi

Bu yıl “Hız Kesmeden” temasıyla düzenlediğimiz 2016 İmalatçılar Zirvesi Ödül Töreni’nde, başarımızda büyük desteği olan 10 tedarikçi firmamıza Altın Yıldız, Gümüş Yıldız, Bronz Yıldız ve Özel Teşvik ödüllerimizi sunduk.

Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, Altın Yıldız Ödülü’ne layık görülen Farba, Cavo ve Sa-Ba’ya; Ford Otosan Genel Müdürümüz Haydar Yenigün, Gümüş Yıldız Ödülü’nü kazanan Plascam, Axalta ve Formfleks’e; Ford Avrupa Satın Almadan Sorumlu Başkan Yardımcımız Werner Pütz ise Bronz Yıldız’la ödüllendirilen CBI, Bant Boru ve Ermetal’e ödüllerini teslim etti. Özel Teşvik Ödülü’ne layık bulunan Mubea ise ödülünü Ford Otosan Satın Almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Güven Özyurt‘tan aldı.

Tedarikçilerimizin Katkısıyla Büyüyoruz

Ford Otosan Genel Müdürümüz Haydar Yenigün, “Ford Otosan olarak 2015 yılında büyük başarılara imza attık. Bir önceki seneye göre her segmentte pazarın üzerinde büyüme gerçekleştirdik. Ticari araç liderliğini yeniden elde ettik. Ürettiğimiz araçlarla Ford’u, Avrupa’yı ticari araç liderliğine taşıdık. Bu başarılarımızda siz tedarikçilerimizin katkısı çok büyük. Otomotiv endüstrisi birçok önemli trendin etkisinde. Sürdürülebilir büyüme için kendimizi sürekli yenilememiz ve geleceğe hazırlanmamız gerekiyor. Bu da farklı ve inovatif bakış açılarını şirketlerimizde yaygınlaştırmakla mümkün olacaktır. Ford Otosan olarak biz, yeni bir vizyonla stratejik önceliklerimizi güncelledik. Kapsamlı bir dönüşüm başlattık. Bu dönüşümü sizlerle birlikte başarıyla gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz. Ford Otosan olarak Türkiye’deki imalatçıların Ford’un global araç projeleri ve üretimi içerisinde daha fazla yer almasını istiyoruz. Önemli fırsatlar olduğunun farkındayız ve Ford ile birlikte bu alanda çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Bu konuda siz imalatçılarımıza çok iş düşecek.” açıklamasıyla tedarikçilerimizin başarımıza olan katkısını vurguladı.

Vizyon ve Stratejimizde Tedarikçilerimizin Önemi Büyük

Ford Otosan Satın Alma Genel Müdür Yardımcımız Güven Özyurt ise “Stratejilerimiz içerisinde tedarikçilerimizin çok önemli bir yeri var. Birçok alanda karşılıklı iletişim ve iş birliğini daha da artıracağız. Tedarikçilerimizin küresel rekabette hız kesmeden ilerlemesi için kalite, teslimat ve maliyette rekabetçilik boyutlarının ötesine geçerek, kurumsallaşmayı ve sürdürülebilirliği öne koymaları gerekiyor. Ar-Ge, insan kaynağına yatırım ve eğitim, her alanda inovasyon, yeni teknolojileri kullanma ve üst düzeyde iş birliği sürdürülebilir büyümenin anahtarı olacaktır.” açıklamasıyla yeni vizyonumuzu ve stratejik önceliklerimizi anlattı.

Tüm süreçlerimizde bizimle olan tedarikçilerimizle büyümeye ve onları ödüllendirmeye devam edeceğiz.