Stevie Ödülleri’nden Ford Otosan’a 3 Ödül!

slider

Türkiye otomotiv sektörünün istihdam lideri olarak yeni ödüllerin sahibi olduk. İnsan Kaynakları Departmanı’mız uluslararası standartlarda başarılı kuruluşları, proje ve çalışmaları ödüllendirmek amacıyla 14 yıldır düzenlenen Stevie Ödülleri’nden 3 ödülle döndü.

3 farklı projemize 3 ayrı ödül

Dünyanın en prestijli ve en etkili uluslararası iş ödülleri programlarından olan Stevie Awards, her yıl dünyada kabul görmüş başarılı kurumları ve yöneticileri farklı kategorilerde ödüllendiriyor. Ford Otosan ailesi olarak bu yıl, 60 ülkedeki 3.900’ü aşkın aday arasından öne çıkarak 3 ödül kazandık.

Stevie Ödülleri’nde, 3 farklı projemizle biri gümüş, ikisi bronz olmak üzere toplam 3 ödüle sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. Peki, hangi projelerimiz ödül töreninden başarıyla döndü dersiniz? Hemen açıklayalım. Achievement in New Employee Onboarding (Yeni Çalışan İşe Alım ve İşe Alıştırma Başarısı) kategorisinde “Yeni Çalışan İşe Uyum Programı” ile Gümüş Stevie, Achievement in Diversity and Inclusion (Çeşitlilik ve Dahil Olma Başarısı) kategorisinde “Proses Koçu ve Çalışma Grubu Lideri Programı” ile Bronz Stevie, Leadership & Skills Development Solution Provider of the Year (Yılın Liderlik & Yetenek Gelişimi Çözüm Sağlayıcısı) kategorisinde ise insan kaynakları süreç ve uygulamaları konusunda farkındalık artırmayı hedeflediğimiz ve ekip liderlerine yönelik geliştirdiğimiz “LADES-Aklımda Programı” ile Bronz Stevie aldık.

“Ford Otosan’ı çalışan bağlılığı yüksek ve en çok tercih edilen şirket konumuna getirmeyi amaçlıyoruz.”

İnsan Kaynakları Direktörümüz Nursel Ölmez Ateş, 3 ödülle döndüğümüz Stevie Ödülleri ile ilgili düşüncelerini şöyle açıkladı: “Ford Otosan olarak çalışanlarımıza merkezinde insan olan, fırsat eşitliğine dayalı, farklılıklara ve etik değerlere saygılı, gelişim odaklı, yüksek performansı destekleyen kapsayıcı bir iş ortamı sunmak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda hayata geçirdiğimiz yenilikçi insan kaynakları uygulamalarıyla Ford Otosan’ı çalışan bağlılığı yüksek ve en çok tercih edilen şirket konumuna getirmeyi amaçlıyoruz. Geliştirdiğimiz projelerin, şirketimize ve çalışanlarımıza sağladığı faydanın yanı sıra kazandığı ödüller de bizi gururlandırıyor.”

Umuyoruz ki geliştireceğimiz yeni projelerle gelecek yıl da Stevie Ödülleri’nde adımızı gururla temsil edecek ve yeni ödüller kazanacağız.