Sınırlı Sayıda, Sınırsız Havalı: F-MAX Blackline

Blackline

Genlerinde performans ve tasarımı barındıran, şampiyonları taşıyan çekicimiz F-MAX’in yeni çıkan ve yalnızca 250 adet üretilen koleksiyon niteliğindeki özel Blackline serisini yepyeni bir filmle karşıladık.

Genlerinde şampiyonluk var

F-MAX’in genetik mirasına şık ve sportif bir tasarım anlayışı getirdiğimiz Blackline’ın “sınırlı sayıda” olması kıymetini de aynı oranda arttırıyor. Böylesine özel ve kıymetli bir seriyi ise yine özel ve kıymetli isimlerin anlatması doğru olur dedik ve F-MAX Blackline filmi için Türkiye Ralli Şampiyonu Serdar Bostancı ile 3 kez Türkiye Ralli Şampiyonu, Castrol Ford Team Türkiye Takım Kaptanı ve Serdar Bostancı’nın oğlu Murat Bostancı’yı kadrajımıza aldık! F-MAX’imizin genlerindeki performans ve konforu tasarımına da taşıyan yeni ve özel serimiz Blackline’ı, Serdar Bostancı ve Murat Bostancı’nın baba-oğul ilişkisi üzerinden anlattık.

40’tan fazla ülkede ve Türk televizyonlarında

27 Ocak’ta Ford Trucks’ın yerel ve uluslararası tüm sosyal medya hesaplarında ve YouTube kanalında izleyiciyle buluşan filmimiz, ayrıca Türk televizyonlarında da yayında olacak.

Filmimizde yer alan sevgili Serdar ve Murat Bostancı’ya, sesiyle filmimize değer katan usta sanatçı Selçuk Yöntem’e, global arenada yayımlanacak bu filmi ortaya çıkaran sosyal medya ajansımız Tick Tock Boom’a ve yapım ve çekim sırasında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz!