Sıcak İklim Paketi ile Ford Cargo Yeni Pazarlara Açılıyor

Ford Cargo

Ford Otosan, müşteri ihtiyaçları doğrultusunda ürün geliştirme faaliyetlerine devam ediyor. Sıcak iklim bölgelerinin beklentilerini karşılamak için yeni donanım paketi ile sunulan Ford Cargo modelleri, yollara çıkmaya hazırlanıyor. Sıcak ve tozlu bölge koşullarına uygun olarak güçlendirilen klima, filtre ve radyatör içeren “Sıcak İklim Paketi” donanımlı araçlar; Körfez ülkeleri, Orta Doğu ve Afrika başta olmak üzere sıcak iklime sahip bölgelere ihraç ediliyor. Şimdiden Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne doğru yola çıkan Ford Cargo, yakında Katar, Kuveyt, Oman, Bahreyn, Yemen ve Sahra Altı Afrika’ya da ihraç edilecek.

 

Ford Cargo 1846T

 

Ford Otosan mühendisleri, bölgenin iklim koşulları gözetilerek sürüş konforunun ve araç performansının geliştirilmesine yönelik olarak 1832 DC, 2532 DC, 2532 HR, 3535D DC, 3535M DC, 4135D DC, 4135M DC, 1843T XHR ve 1843T LR modellerini “Sıcak İklim Paketi” ile geliştirdi.

 

 

Ford Cargo için geliştirilen “Sıcak İklim Paketi”, 2 sene boyunca araç dayanıklılık testlerinden geçti. Nem ve toz dayanımı testleri; gerçek yol koşullarında toplam 300.000 km yol testleri ile her türlü zorlu iklim ve yol şartlarına uygun olarak test edilerek bölge müşterisinin taleplerine karşılık verecek şekilde geliştirildi.