Shelby Avrupa’ya Açılıyor!

Ford_Slider

Farklı performans araçlarımızda birlikte çalıştığımız Shelby American ve Carroll Shelby Licensing, küresel büyümesinin parçası olarak GU Auto Trade ile 13 Haziran’da yaptığı anlaşmaya göre Avrupa’da araç, parça ve lisanslı ürünler dağıtacak. Anlaşma süresince Shelby otomobilleri ve ürünleri, 11 ülkedeki 14 bayi aracılığıyla satışa sunulacak. Böylece GU Auto Trade, bayileri aracılığıyla Shelby serisini Avrupa’da tanıtmış olacak.

750 beygir gücüne ve bir dizi performans iyileştirmesine sahip ilk Shelby GTE, bu ayki Berlin bayii konferansında gösterilecek. Almanya, Hollanda, Fransa, Belçika, Lüksemburg, İsviçre, Avusturya, Polonya, Finlandiya, Birleşik Krallık ve Rusya’da bayilere sahip olan GU Auto Trade araçlara ek olarak, Shelby performans parçaları ve lisanslı ürün sunma olanağına da sahip olacak. Lisanslı Shelby ürünleri, Amerikan performans araçlarında en üst seviyeyi temsil ettiği için tüm dünyada oldukça popüler.

Aaron Shelby: “Mustang’i dünya çapında sunuyoruz.”

Kurucu Başkan Carroll Shelby’nin torunu ve Carroll Shelby International’ın Yönetim Kurulu Üyesi olan Aaron Shelby, 16 Haziran’da Almanya’daki bayilerle bir araya geldi. Aaron Shelby, anlaşma hakkında; “Shelby American, Ford’un efsanevi Mustang spor otomobillerini dünya çapında sunma kararının yolunda ilerliyor. Bu anlaşma ile Avrupa’daki GU Auto Trade ile dağıtım ağımızı genişletmeyi umuyoruz. Shelby için gelecek parlak.” dedi.