Saudi Build 2015, Ford Trucks’ı Ağırladı

Ford-Trucks_tn

26-29 Ekim 2015 tarihleri arasında Riyad’da düzenlenen 27. Uluslararası İnşaat Teknolojileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı Saudi Build 2015’te Ford Trucks olarak 55 yıllık tecrübe ve bilgi birikimimizle ürettiğimiz Ford 4135M ve Ford 1843T modellerimizi tanıttık.

Bölgeye Özel “Sıcak İklim Paketi”miz

Sıcak ve tozlu bölge koşullarına uygun olarak güçlendirilen klima, filtre ve radyatör içeren “Sıcak İklim Paketi” ile sunduğumuz Ford 4135M ve Ford 1843T modellerimizi Suudi Arabistan ve körfez bölgelerine özel olarak ürettik. Sıcak İklim Paketi’nin 2 yıllık geliştirme süreci boyunca laboratuvar simülasyonunda bölge şartlarının yüksek sıcaklık, nem ve toz dayanım testleri ve gerçek Suudi Arabistan yol koşullarında kat edilen 300.000 km’yi aşkın araç dayanıklılık testleri gerçekleştirdik.

Talep Karşılamada Kusursuz

Düşük tüketim verileri ve uygun işletme maliyetleriyle müşterilerinin taleplerini maksimum seviyede karşılayan Ford 1843T çekici ve Ford 4135M mikser modellerimiz, ihtiyaca göre uyarlanabilen farklı motor, şanzıman seçenekleri ve kabin modülleri ile asfalt ve asfalt dışı tüm koşullar için uygun olarak tasarlandı. Suudi Arabistan ve körfez bölgelerinde hem inşaat sektörü hem de uzun yol taşımacılığının gözdesi olan modellerimiz, fuarda ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

10 mm 500 Mpa şasi ile sunduğumuz çekici ve inşaat serisi araçlarımız ile 350 hp güce sahip 6×4 ve 8×4 çekiş sistemli modellerimiz, inşaat sektöründe büyük fark yaratıyor. Mikser kapasitesi, 8 ve 12,7 m3 arasında değişiyor. Ford 1843T çekici modelimizi ise, 10.3 litrelik 430 PS güç üreten Euro 3 emisyona sahip motoru, makaslı arka süspansiyonu ve standart ESP sistemi ile sunuyoruz.

3 Yıl Limitsiz Kilometre Garantisi Ford Trucks’ta

Suudi Arabistan pazarında satışa sunduğumuz modellerimiz ile standart 3 yıl limitsiz kilometre garantisi sunan ilk ağır ticari araç markasıyız ve bu özelliğimiz ile pazarda büyük fark yaratıyoruz.

Ford Trucks olarak fuar fuar gezmeye devam ediyoruz. Bir sonraki fuar haberimizde buluşmak üzere takipte kalın…