Şampiyonların Festivali Koç Fest Başladı!

KoçFest Logo

2006 yılından beri düzenlenen spor, sanat ve eğlence dalında Türkiye’nin en renkli festivali Koç Fest’e Ford Otosan olarak 7 yıldır katılıyoruz. Bu yıl da rotamızdaki 6 ilde üniversite öğrencilerine Ford etkinlik alanımızda sürprizlerimiz var!

 

Koç Fest

 

 

Sırasıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Harran Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi’ni gezecek olan festival, gençleri her sene olduğu gibi bu sene de coşturmaya devam edecek.

 

 

 

Oyunlara katılmadan önce Ford standında kayıt yaptıran tüm öğrenciler, eğlenceli oyunlar oynamanın yanısıra çeşitli hediyeler de kazanıyorlar.

 

Koç Fest Ford Çadırı

 

Altı şehirde gerçekleştirilen festivalde MODEL grubu konserleri ve birbirinden çekişmeli spor müsabakaları gibi pek çok etkinliğin yanında biz de etkinlik alanımızda Koç Fest’te bu sene gençlerin oldukça hoşuna gidecek uygulamalar hazırladık!

 

Fiesta ile 24 Saatin olsa ne yapardın?
Öğrenciler gitmek istedikleri üllkelerin fotoğraflarını seçiyorlar. Greenbox yöntemi ile çekilen fotoğraflarla, Yeni Fiesta aracın içerisinde bir video oluşturuluyor ve gitmek istedikleri şehirlere Yeni Fiesta araçları ile gidiyorlar. Kullanıcılar videoları Facebook sayfalarında arkadaşları ile paylaşıyorlar.

 

Koç Fest

 

Ayrıca öğrenciler fotoğraflara, Ford Türkiye Facebook sayfasında açılan Koç Fest sekmesinden mail adreslerini yazarak ulaşabiliyorlar.

 

Tüm videoları izlemek için tıklayın.
 

 

Koç Fest

 

 

 

Fiesta Yarış Aracı Simülatörü;

Ford ralli aracının içine kurulan simülator sistemi ile öğrenciler Play Station’da, Ford’un WRC ralli aracıyla turnuvaya katılıyor. Her şehirde en iyi skoru yapan kişi hediye kazanıyor.

 

Ford Simülatör

 

Play Station Turnuvası;

Ford’un sponsor olduğu Şampiyonlar Ligi heyecanını öğrenciler Play Stationla Koç Fest Ford standında turnuva maçları yaparak yaşıyor ve hediye olarak Fiesta frizbi kazanıyorlar.

 

Koç Fest

 

Koç Fest Gezgini

Bu sene etkinliğe katılamayan herkes için her işe koşan Koç Fest Gezgini Doğa, Simülatörümüzü ve Yeni Fiesta aracımızı test etti. Koç Fest’teki heyecanı yaşamak için twitter.com/fordturkiye ya da twitter.com/kocfestgezgini hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

 

Koç Fest