OSD Başarı Ödülleri’nden İki Ödül ile Döndük!

OSD Ödül

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), 1992 yılından beri her yıl mart ayında gerçekleştirdiği tören ile kalite anlayışı, teslimat güvenirliği, teknoloji geliştirmedeki yetkinliği ve rekabetçilik kriterleri çerçevesinde üyelerinin değerlendirmeleri ile sonunda ödülleri sahiplerine teslim ediyor.

Bu yıl Otomotiv Sanayii Derneği Başarı Ödülleri Töreni’nden iki ödül ile gururlu bir şekilde döndük! 2020 yılı performanslarımız sonucu OSD Başarı Ödülleri’nde “İhracat Başarı” ve “Teknoloji Başarı” alanında ödül almaya hak kazandık! Ödüllerimizi şirketimiz adına Operasyonlar Genel Müdür Yardımcımız Güven Özyurt kabul etti.

Ford Otosan olarak 2020 yılında hem en fazla patent tescili yapan üye sıfatıyla OSD “Teknoloji Başarı Ödülü”ne, hem de ihracat şampiyonuğumuzla “İhracat Başarı Ödülü” almaya layık görüldük. Her daim kendini yenilemeye, geliştirmeye ve ileri taşımaya odaklı bir şekilde çalışmanın karşılığını böylesine değerli ödüller ile aldığımız için çok mutluyuz!

Bizi bu ödüle layık gören Otomotiv Sanayii Derneği’ne ve bu başarıda katkısı olan; mutluluğumuzu paylaşan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.