Ford Mustang’i, Ford Mustang Yapan Nedir?

Mustang-tn

Birçok Ford Mustang fanatiği gibi Tyler Hinker’a da Ford Mustang tutkusu babasından yadigar kalmış. Babası 2005 model Ford Mustang GT motorunu açtığı ilk günden beri de bağımlısı oldu. Ve bugün Tyler, Bourbon, Gateway Mustang’de hem çalışıyor hem de Ford Mustang araçlarla oynama fırsatı buluyor.

 

Bize göre de Boss 302, Ford Mustang modellerimiz arasında saygıyı fazlasıyla hak ediyor. Ancak, 1970 Boss 302 Ford Mustang sahibi Tyler, Boss 302 modelinin en iyi Ford Mustang olduğunu iddia ediyor. Bu yüzden, Tyler’dan Boss 302 ile 2.3 litre EcoBoost motora sahip 2015 model Ford Mustang’i karşılaştırabileceği bir sürüş deneyimi gerçekleştirmesini istedik.

 

Şimdi, videoda düşüncelerinin nasıl değiştiğini göreceğiz.

 

 

EcoBoost motor, yakıt verimliliği ile gücünü birleştiriyor. Ama, pistte, sınıfının en iyisi MPG’nin performans füzyonu gerçekten klasik Ford Mustang meraklılarının yüzüne gülümseme koyabilecek mi?

 

Tyler’ın Ford Mustang 2015 için övgü dolu şarkılar söylemesi kısa sürdü… Tyler, Ford Mustang 2015’in direksiyonunda “Bu her hün göremeyeceğiniz bir şey.” “2.3 litre ile 300 beygir gücüne çıkabilen başka bir canavar göremezsiniz.” dedi.