Lojistiğin Geleceği İçin Genç UND İle İş Birliği Yaptık

trucksund

Ağır ticari markamız Ford Trucks ile lojistik sektöründe profesyonel olarak çalışan gençlerin desteklenmesi amacıyla önemli çalışmalara imza atan Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) bünyesindeki Genç UND’in güç ortağı olduk. 

Yöneticiliğe Hazırlayan Özel Sertifika Programı

İş birliği kapsamında öncelikle gençlerin lojistik sektöründe daha üst düzey görevler üstlenmek üzere almak istedikleri eğitimler belirlendi. Daha sonra İstanbul Üniversitesi’nin katkıları ile “Genç UND Akademi” adıyla bir eğitim programı hazırlandı. Bu programda İstanbul Üniversitesi öğretim görevlileri ve lojistik sektörünün tecrübeli isimlerinden oluşan eğitim kadrosu, gençlere uzmanlık ve gelişim eğitimleri verecek. Sertifika programı 2022 yılı sonuna kadar toplam üç dönem olarak uygulanacak. Otuz üç konu başlığını içeren ve üç dönem halinde verilecek olan dersler, genç lojistik profesyonellerinin kişisel ve mesleki eğitimler alarak, bilgi ve donanımlarını güçlendirecek. 
Sözü Ford Trucks Pazarlama Liderimiz Emine Coşkun’a bırakıyoruz: 

“Ford Trucks sponsorluğunda gerçekleştirilen ‘Genç UND Akademi’ programında gençleri geleceğe hazırlıyoruz” Emine Coşkun

“Bu iş birliği ve hayata geçirdiğimiz akademi, özellikle gençlerin sektördeki en son gelişmeleri yakından takip etmelerine, sektörün nereye gittiğini analiz etme ve kavrama becerilerine önemli katkı sağlayacak. Lojistik sektörü, pandemi ve teknoloji ile tüm dünyada hızlı bir dönüşümden geçiyor. Geleceğin profesyonelleri olarak gördüğümüz gençlerimizin de bu hızlı dönüşümü iyi takip etmeleri ve kendilerini bu geleceğe hazırlamalarını önemsiyoruz. Ford Trucks olarak, pazarlama başta olmak üzere farklı alanlarda lojistik sektörü ve gençlere yönelik desteklerimiz devam ediyor.”

Sektördeki Son Trendler

Genç UND Akademi, yüz yüze eğitimler, çevrimiçi eğitimler, örnek lider buluşmalarının yanı sıra; lojistik merkezler, limanlar, gümrük ziyaretleri, depolar, üniversiteler ve saha ziyaretlerinin de dahil olduğu yenilikçi öğrenme fırsatları sunuyor. UND organizasyonunda yurt içi ve yurt dışı teknik geziler düzenlenerek, gençlerin lojistik sektöründeki son trendler ve gelişmeler hakkında bilgi sahibi olması sağlanacak.