Koç Spor Fest’te Yine Ford Otosan Rüzgârı Esti!

Koç Spor Fest’te Ford Otosan Rüzgârı

Ford Otosan olarak yine bir rekora imza attık! Bu yıl 29’uncusu düzenlenen Koç Spor Festival’inde 37 kupa kazanarak, farkımızı bir kere daha ispatladık!

Spora verdiğimiz önemi bir kez daha ortaya koyduğumuz 29. Koç Spor Fest’te, hem bireysel hem de takım sporlarında derecelere imza atan çalışanlarımızın, çalışma hayatında olduğu kadar sporda ve kültürel aktivitelerde de ne kadar başarılı olduğunu kanıtladık.

Atletizm, futbol, basketbol, voleybol, yelken, yüzme, kürek, badminton, bowling gibi birçok farklı dalda yarışan çalışanlarımız, rekabeti bol olan bu festivalden yine başarılarla dönmeyi başardı. Tabii sporun her dalında olduğu gibi Koç Spor Fest’te hem yendik hem de yenildik. Galibiyetler bizi yüreklendirirken, mağlubiyetlerde de pes etmedik, daha çok kenetlendik.

Kadın-erkek, genç-yaşlı her departmandan Koç Spor Fest’e katılan çalışanlarımız, takım ruhu ve yakaladıkları başarılarla bir kez daha Ford Otosan’ın kocaman bir aile olduğunu herkese gösterdi. Koç Spor Fest’te ter döken çalışanlarımız eğlence ve sporu bir araya getiren bu etkinlikten başarılarının yanı sıra bir kez daha unutulmaz anılarla ayrıldı.

Başarılarımızın tamamı için aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz: