KAM I BUS, Slovenya’da da Ford Trucks’ın İş Ortağı Oldu!

KAM I BUS ve Ford Trucks İş Ortaklığı

Hem Orta Doğu, Afrika ve Türki Cumhuriyetler, hem de Rusya ve Avrupa’da hız kesmeden büyümesine devam eden Ford Trucks’ın Slovenya’daki yeni çözüm ortağı Hırvatistan’da da iş birliği devam eden KAM I BUS oldu. Bu iş birliğimiz sonucunda, Slovenya’daki müşterilerimize kamyon satış, servis ve yedek parça hizmetlerini bir arada sunacağız. Avrupa’daki büyümememizin önemli bir parçası olan Slovenya’da da hizmet vermeye başlayarak gücümüze güç katıyoruz.

Slovenya’da KAM I BUS iş birliğiyle açılan ilk tesisimizi başkent Ljubljana’da gerçekleştirdiğimiz basın toplantısı ile duyurduk. KAM I BUS Kurucusu Bogdan Tihava, Ford Trucks Genel Müdür Yardımcımız Serhan Turfan, Uluslararası Pazarlar Direktörümüz Emrah Duman ile Ford Trucks Hırvatistan ve Slovenya Ülke Müdürümüz Barış Akyalçın toplantıda bizimleydi.

İlk olarak geçtiğimiz yıl Hırvatistan’da anlaşma sağladığımız KAM I BUS iş birliğiyle Zagreb tesisimizi hizmete açmıştık. KAM I BUS ile yürüttüğümüz başarılı iş birliği ve yeni 4S tesisimizle şimdi Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da kamyon satış, servis ve yedek parça hizmetlerini bir arada sunarak büyümemize devam edeceğiz.

Turfan: “Slovenya Avrupa’daki büyüme stratejimizin çok önemli bir parçası” 

Slovenya’da distribütör atayarak önemli bir atılım yaptıklarını belirten Ford Trucks Genel Müdür Yardımcımız Serhan Turfan, basın toplantısında; “Ford Trucks olarak Orta Doğu, Kuzey ve Sahra Altı Afrika, Rusya ve Türkî Cumhuriyetlerde devam eden büyümemizi bir süre önce Avrupa’ya taşıdık. Hedefimiz, ürettiğimiz her 3 araçtan birini ihraç etmek ve ihracatımızın yüzde 50’sini Avrupa pazarlarına yönelik gerçekleştirmek. Slovenya, bu stratejinin çok önemli bir parçası ve KAM I BUS ile olan güçlü ortaklığımız ile büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyorum. Slovenya gibi önemli bir pazara ilk kez girerken de buradaki stratejimizi ve alt yapımızı geliştirmek için önemli çalışmalar yürütüyoruz. KAM I BUS ile Hırvatistan pazarından sonra Slovenya pazarı için de birlikte çalışacak olmaktan mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.