“İstihdam Seferberliği Ödülü” Bizim!

slider

Türkiye otomotiv sektörünün istihdam lideri olarak anlamlı bir ödülün sahibi olduk. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile TOBB tarafından düzenlenen “İstihdam Şurası ve İstihdam Seferberliği Ödül Töreni”nde istihdamını en fazla artıran kurumlar arasına girerek ödüle layık görüldük.

İmalat sanayi sektöründe istihdamını en çok artıran 3 kurumdan biriyiz!

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı İstihdam Şurası ve İstihdam Seferberliği Ödülleri’nde imalat sanayi sektöründe istihdamını en çok artıran 3 kurumdan biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Ödülümüz, Genel Müdürümüz Haydar Yenigün’e Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım tarafından takdim edildi.

Haydar Yenigün: “Gelecek başarılarımızın teminatının insan kaynağımız olduğunu biliyoruz”

Genel Müdürümüz Haydar Yenigün, duyduğumuz gururu şu sözlerle ifade etti: “Türkiye otomotiv sektörünün istihdam lideri Ford Otosan olarak, gelecek başarılarımızın teminatının insan kaynağımız olduğunu biliyoruz ve yenilikçi uygulamalarımızla bu değerli kaynağımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz. Sadece bu yılın ilk 9 ayında istihdamımızı geçtiğimiz seneye göre %10’un üzerinde artırdık. 2016 sonunda 10.261 olan toplam çalışan sayımız, 3. çeyrek itibarıyla 11.297’ye ulaşarak kendi rekorunu kırdı. Türkiye ihracatı liderliğimiz ve sektörde istihdama yaptığımız öncülükle ülkemiz ekonomisine katkımızı sürdürmeye devam edeceğiz.”

Ford Otosan ailesi olarak emeğimiz ve gücümüzle Türkiye ekonomisine ve istihdamına katkıda bulunmaya devam edeceğiz.