İstanbul’un “En”leri Seçiliyor

Love Istanbul

Bir şehri tanımanın en iyi yolu sokaklarında dolaşmaktan geçer. Her bir semt bir tarih ve yılların verdiği deneyimle yoğrulmuş bir duygudur. Bazı semtleri diğerlerinden daha önde tutmamızın sebebi de bu olabilir mi? Sevmek, âşık olmak! Siz de sevdiğiniz semtin, kendisi de dahil olmak üzere, İstanbul’un “En”lerinin belirlendiği Love Istanbul’a dahil olarak bu akımdaki yerinizi alabilirsiniz.

Time Out’un başlattığı “Love Istanbul”, farklı yaşam tarzlarına hitap eden model çeşitliliği sunan Ford’un desteğiyle hayata geçti. İstanbul’un en iyi restoranları, kent simgeleri, dükkânları, mahalleleri veya kafeleri gibi hemen her mekanının belirlenmesi için başlatılan oylama https://loveistanbulodulleri.com/ adresinden yapılıyor. İstanbul’un tüm sokak ve caddelerini arşınlayan Ford kullanıcıları İstanbul’da onlar için özel olan yerleri şimdiden paylaşmaya başladılar. Çünkü bilindiği üzere; Ford marka otomobil kullananlar İstanbul’u en fazla yaşayanların başında geliyor.

Love Istanbul kapsamında sadece alışıldık yeme-içme ya da mekân önerileri veya oylama kategorileri bulunmuyor. Ailelerin en fazla sevdikleri, beraber vakit geçirmekten en fazla keyif aldıkları mekanlar da bu oylama sonucunda belirleniyor. Kültür & Sanat severler de oylamada en sevdikleri yerleri paylaşabiliyorlar. Kısacası A’dan Z’ye İstanbul’un kendi alanlarındaki “En İyiler” bu oylama sonucunda, bu şehri en fazla yaşayanlar tarafından ödüllendiriliyor. Time Out ve Ford’un beraber yürüttüğü bu oylamada eğer en sevdiğiniz yer listede yoksa, bunu siz ekleyebilir belki de yalnız sizin bildiğiniz bir mekânı İstanbul’un en sevileni yapabilirsiniz.

İstanbul’daki 39 farklı semt dahilindeki oylama 25 Kasım’a kadar devam ediyor. Eğer siz de İstanbul’a olan sevginizi bu şehrin enerjisini yükselten mekanları aday göstererek yüceltmek isterseniz oylamaya katılabilirsiniz.