ISOK Rallisi’ni Murat Bostancı Kazandı

Murat Bostancı

Sezonun son yarışı Opar Olio İstanbul Rallisi’nde Castrol Ford Team Türkiye pilotları üstün bir başarı sergilediler. 14 – 15 Aralık tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Opar Olio İstanbul Rallisi, Castrol Ford Team Türkiye’nin zaferiyle sonuçlandı.

 

Castrol Ford Team Türkiye

 

Yarış sonunda podyuma birinci ve üçüncü olarak çıkan Castrol Ford Team Türkiye pilotları, takımları adına sezon boyunca elde ettikleri başarılı sonuçlarla 2013 yılı Türkiye Ralli Şampiyonası’nı zirvede tamamladılar. Castrol Ford Team Türkiye bu başarıyla arka arkaya 4’üncü kez Türkiye Takımlar Şampiyonu olma başarısını elde etti. Opar Olio İstanbul Rallisi sonuçlarına göre Murat Bostancı ve Onur Vatansever ikilisi Fiesta S2000 ile yarışı birinci tamamlarken, Yağız Avcı ve Bahadır Gücenmez ikilisi de yine Fiesta S2000 ile üçüncü olarak yarışı tamamladı. Orhan Avcıoğlu ve Burçin Korkmaz ikilisi ise Castrol Ford Team Türkiye adına iki tekerlekten çekişli Fiesta R2 araçlarıyla yarışı beşinci olarak tamamladı. Pilotlar şampiyonasında Yağız Avcı 2013 Türkiye Ralli Pilotlar Şampiyonu olma başarısı gösterirken, Bahadır Gücenmez de 2013 Türkiye Ralli ko-pilotlar şampiyonu oldu. Opar Olio İstanbul Rallisi’ni beşinci olarak bitiren Orhan Avcıoğlu, Burçin Korkmaz ekibi ise sezonu iki çeker birincisi olarak tamamladı.

 

Murat Bostancı S2000

 

Castrol Ford Team Türkiye Takım Direktörü Serdar Bostancı: “Aslında Hitit Rallisi’nde şampiyonluğumuzu ilan etmiştik. Her Sene Castrol Ford Team Türkiye olarak daha iyi sonuçlar elde ediyoruz. Bu başarının arkasında bir takım çalışması var. Ben buradan pilotlarımıza, yöneticilerimize, teknik ekibimize ve bize güvenen sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.