İş Sağlığı ve Güvenliği Ödül Yarışması’ndan Ford Otosan’a İki Ödül

Ford_tn

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Ödül Yarışması’ndan iki ödülle dönmenin sevincini yaşıyoruz.

İki Önemli Projeye İmzamızı Attık

Ford Otosan Gölcük Fabrikası olarak iş sağlığı ve güvenliğinin gelişimine katkı sağlayan “Hayatımız Elimizde” ve “Lastik ve Jant Yükleme” projelerimizin aldığı ödülleri, bizimle aynı yolda yürüyen ve emeği geçen tüm çalışanlarımız adına aldık. Ford Otosan Gölcük Fabrika Müdürümüz Cem Temel ve İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürümüz Aysu Şengül, ödüllerimizi MESS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet C. Betil’in elinden alırken bir kez daha Ford Otosanlı olmanın gururunu yaşadık.

Ford Otosan Gölcük Gövde Üretim Müdürlüğümüzün kesik kazalarını azaltmaya yönelik geliştirdiği “Hayatımız Elimizde” projesi, MESS Altın Eldiven İSG İyi Uygulama” kategorisinde ödüllendirildi. Gölcük Montaj Alan Müdürlüğü bakım çalışanlarımızın iş sağlığı ve güvenliği alanında önerdiği “Lastik ve Jant Yükleme” projesi ise “MESS Altın Öneri – Mavi Yakalı Çalışan İSG” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Her Zaman İş Sağlığı ve Güvenliği Diyoruz

Ford Otosan Gölcük Fabrika Müdürümüz Cem Temel, “İş sağlığı ve güvenliği alanında farkındalığı artıran bu ödüller, şirketimizde iş güvenliği kültürünün yaygınlaşmasında itici bir güç oluyor ve yeni projeler geliştirmeye teşvik ediyor.” açıklamasında bulunarak iş güvenliğine verdiğimiz önemi yineledi.

Geliştirdiğimiz projelerin ödüllendirilmesinden büyük gurur duyarken yeni projelerle iş sağlığı ve güvenliğinin önemini vurgulamaya devam edeceğiz.