Instagram Fenomenleri #FordileYolda’ydı!

İnstagram Fenomenleri Ford ile Yolda

Geçen hafta sonu gerçekleştirdiğimiz Bolu gezisi etkinliğiyle ünlü Instagram fenomenleri @admbrs, @rukendemirer, @sert_mehmet ve @emelak herkesin gidip görmesi gereken yerlerin tadını Ford Focus ve Ford Kuga keyfi ile çıkardı. Soğuk havaya rağmen sıcacık geçen iki günlük gezi boyunca herkes Bolu’nun güzelliklerine hayran kaldı.

İstanbul’un kalabalığından uzaklaşarak huzur dolu bir hafta sonu tatiline doğru yollara akan Ford Focus ve Ford Kuga araçlarımızın durakları Abant, Gölcük, Sünnet Gölü ve Çubuk Gölü oldu.

Araçlarımızın sahip olduğu donanım ve performansla Bolu’nun karlı ve engebeli yollarını aşmakta zorlanmayan fenomenler, Bolu’yu karış karış gezerken her muhteşem manzarayı renkli fotoğraf karelerine sığdırdılar. Bu güzellikleri herkese göstermek isteyen fenomenlerimiz, çektikleri fotoğrafları #FordileYolda hashtag’iyle Instagram hesapları üzerinden takipçileriyle paylaştılar.

Biz de Ford Türkiye olarak Bolu gezisinden kalan güzel fotoğraflardan etkilenerek @FordTurkiye Instagram hesabımız üzerinden ödüllü bir yarışma organize ettik. #FordileYolda hashtag’ini kullanarak çektiğiniz en güzel manzara fotoğraflarını 10 Aralık Perşembe gün sonuna kadar bizimle paylaşırsanız, Ford Stil’den hediye seti kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Fenomenlerimizin seçeceği 3 fotoğrafın sahiplerini 11 Aralık Cuma günü @FordTurkiye hesabımızdan açıklayacağız.

Yazımızı bitirmeden önce önemli bir hatırlatmamız var: Kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde Bolu’daki gibi zor yollarda kar lastiklerinizle yetinmeyin ve zincirlerinizi de yanınıza almayı unutmayın!