İmalatçılar Zirvesi

216 tedarikçi firmamızla buluştuğumuz “Global Başarı İçin El Ele” temalı İmalatçılar Zirvesi’ni bu yıl 14 Mart’ta gerçekleştirdik. Magneti Marelli Mako, Bosch Fren ve Yıldız Kalıp Altın Yıldız Ödülü’ne layık görüldü. Ödüller Koç Holding CEO’su Turgay Durak tarafından verildi. Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen ise Hayes Lemmer İnci, Sakarya İz Reklam ve Ficosa’ya Gümüş Yıldız Ödülleri’ni takdim etti. Son olarak Bronz Yıldız’ın sahipleri Valeo Otomotiv, Halla Automotive Climate Systems ve MGI Coutier, ödüllerini Genel Müdürümüz Haydar Yenigün’ün elinden aldılar. Özel Teşvik Ödülü ise Genel Müdür Başyardımcımız Will Periam tarafından Şahinkul Makine’ye verildi.

 

Ford Otosan

 

Haydar Yenigün: Kusursuz ürünlerimizle rekabetçi gücümüzü artırıyoruz!

 

Ödül töreninde tedarikçilere seslenen Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, 12. kez liderliğe katkıda bulunan tüm tedarikçilere teşekkür etti. Ford Otosan olarak sürdürülebilir bir yaklaşımla yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Yenigün global pazardaki başarının sırrını da açıkladı: “Elimizde altın anahtar var: Rekabetçilik! Bu anahtarı hep birlikte çok iyi kullanmamız gerekiyor. 2014’te de kontrollü harcamalarla maliyetleri düşürmeli ve ortaya kusursuz ürünler çıkartarak dünya pazarındaki rekabetçiliğimizi artırmalıyız” dedi.

 

Haydar Yenigün

 

William R. Periam: Tedarikçilerimize yeni pazarların kapılarını açıyoruz!

 

Ford Otosan Genel Müdür Başyardımcısı Will Periam toplantıda yaptığı konuşmada: “Hepiniz Ford Motor Company’nin, Ford Otosan’ın gittikçe daha önem kazanan bir parçasısınız. Artık sadece Türkiye otomotiv sektörünün değil aynı zamanda küresel sektörün de önemli oyuncularısınız. Yeni projeler geliştirerek işbirliğimizi güçlendirdikçe sizin için de yeni fırsatlar çıkmaya devam edecektir” diyerek birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

 

Ford Otosan Genel Müdür Yardimcisi Will Periam

 

Cengiz Kabatepe: Ford Otosan olarak tedarikçilerimize global platformlarda destek veriyoruz.

 

Ford Otosan Satın Almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Kabatepe ise konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Transit ve Courier projeleri ile somut başarılar ortaya koyduk. Biz, yan sanayimizin Ford gibi global devler ile iş imkanlarını artırıp onların dünya çapında söz sahibi olmaları yönünde de mücadele ediyoruz. Globalleşme yolunda tedarikçilerimizle el ele ilerliyoruz. Bu sayede hem yan sanayi hem de artan adetler ve verimlilik sayesinde düşen maliyetler sebebiyle ana sanayi ve nihayetinde ülkemiz bu işten kazançlı çıkıyor. Global sanayinin tercihi olmamızı sağlayacak yetkinliklerimizin üzerine eğildiğimiz sürece, yeni yatırımları da gerçeğe dönüştürebiliriz. Biz Ford Otosan olarak ülkemizi cazibe merkezi haline getirmek için siz tedarikçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

 

Cengiz Kabatepe

 

Ford Ailesi’nde yer alan tüm paydaşlarımızın başarılarının devamını dileriz.

 

Ford Otosan