Hep Beraber “Gönlüm Senle” Diyelim!

Haydar Yenigün
Yazarlar

Haydar Yenigün Genel Müdür

Ford Otosanlıları tanımlarken birçok farklı özellikten bahsedebiliriz. Çalışkan, cesur, bilgili, idealist, dinamik, yaratıcı… Bunların yanı sıra Ford Otosanlılar gönüldenlikleriyle de ön plana çıkıyorlar.

Biz Ford Otosanlılar vizyonumuz ışığında otomotiv sektörünü ve geleceği şekillendirmek üzere var gücümüzle çalışırken asla aklımızdan çıkarmamamız gereken şeyi; fayda yaratmayı unutmuyoruz.

Bizler her gün, yeni bir güne değer üretmek için uyanıyor, sadece bulunduğumuz alan içerisinde kalmadan, sorunları görerek onlara çözüm yolları arıyoruz.

Bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesinde gerek liderliğinizle gerekse desteklerinizle yer alarak birçok alanda fark yarattınız ve şirket olarak da fark yaratmamıza vesile oldunuz.

Bu vesileyle her defasında farklı bir konuda farkındalık yaratmaya çalışıp, harekete geçmemize olanak tanıyan gönüllülük platformumuzu sizlerden gelen geri bildirimler doğrultusunda daha kullanıcı dostu, şeffaf ve kapsayıcı olacak şekilde yeniledik.

Hepimizin proje açabileceği, açılmış projelerde yer alabileceği, istedikleri projelere destek olabileceği yenilenmiş bu platform ile sosyal etkisi daha yüksek projeler gerçekleştireceğiz.

Aynı zamanda bu platform üzerinden Sivil Toplum Kuruluşları’nı (STK) da yakından inceleyerek bireysel gönüllülük yapma imkanı bulabileceğiz.

Geçtiğimiz günlerde Ford Otosan-YGA-Twin iş birliği ile devreye aldığımız "Hayaller Bilgi İster" projemiz için de bu platform üzerinden gönüllülük başvurusunda bulunabilirsiniz.

2030 Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na ulaşmak amacıyla bu platformda yer alarak yaratacağınız sosyal fayda için her birinize şimdiden teşekkür ediyorum.