Haklı Liderliğin Resmi: Karşınızda Yeni Ford Ticari Ailesi!

Haklı Liderliğin Resmi: Karşınızda Yeni Ford Ticari Ailesi!

Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da klasmanında bir numara olan, pratikliği, dayanıklılığı ve verimliliği ile ticaret dünyasının ikonu haline gelen ticari ailemizin en yeni üyeleri, ilk kez düzenlediğimiz özel organizasyonda bir araya gelerek “aile fotoğrafı” çektirdi.

Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcımız Özgür Yücetürk’ün ev sahipliğini yaptığı organizasyonda en yeni Transit Courier, Transit Custom Van, Transit Van, Transit Connect, Transit Kamyonet, Ranger, Tourneo Courier, Transit Minibüs, Tourneo Custom ve Tourneo Connect modellerimizi basına tanıttık.

Müşterilerimizin istek ve beklentilerine göre yenilediğimiz serimizde, ticari araç klasmanında ilklere imza atan araçlarımızla hizmet vermeye devam ediyoruz. Yaptığımız AR-GE çalışmaları ve yatırımlarla geliştirdiğimiz yeni ticari ailemizde, sınıfının en geniş yükleme kapasitesini sunarak size daha fazla alan, daha fazla konfor ve daha fazla kullanışlılık getiriyoruz. Şık ve etkileyici iç tasarıma sahip araçlarımızda, kendi alanında yine bir ilk olan koltuk konfigürasyonu ve teknolojiyi en üst düzeyde sunan araç içi eğlence sistemleriyle konforlu ve prestijli yolculuklar sizleri bekliyor.

Kaliteli işçilik, ihtiyaçlara cevap veren tasarımlar

Yoğun testlere tabi tutarak geliştirdiğimiz kabin içi malzemelerimiz, yüksek kaliteli işçiliğimiz, ihtiyaçlara yönelik tasarımlarımızla yeni ticari ailemiz, sizlere maliyet açısından maksimum tasarruf sağlama amacıyla yola çıktı. Uzun ömürlü parçalar ve bileşenlerimizle araçlarımızın sağlamlığını en üst düzeye çekerek, bakım maliyetlerini de müşterilerimiz için minimumda tutmayı hedefledik.

SYNC3 teknolojisiyle eğlence hiç bitmiyor!

Yeni ticari ailemiz,  gelişen teknolojinin en yeni donanımlarını da bünyesinde barındırıyor. Alanında ilk ve tek olan, yeni ticari ailemizin sahip olduğu Yaya Koruma Sistemi ve Akıllı Destek Teknolojileri daha güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşamak için tasarlandı.

AppLink teknolojisi ile iOS işletim sistemlerine sahip telefonlarla uyumlu Ford SYNC3 teknolojisi, basit Türkçe sesli komutlar ile telefon görüşmeleri yapmanızı ve istediğiniz müziği dinleyebilmenizi sağlıyor. SYNC3 teknolojisi 8 inçlik geniş dokunmatik ekranıyla şimdi yeni ticari ailemizde.

Yenilenen Ford ticari ailesi ile tanışın!

Transit Courier: Yenilenen ön tampon ve ızgarası ile daha dinamik bir görünüme kavuşan Transit Courier’de 6 ileri hızlı şanzımanı ile geliştirilmiş sürüş konforu ve yakıt ekonomisi sunuyoruz. Akıllı cihaz istasyonu, USB şarj noktasıyla yeni teknolojik gelişmeleri sürüş keyfinize taşıyarak yenilenen aracımız, aynı zamanda 3 yıl sınırsız kilometre garantisi ile segmentinde ilk ve tek!

Transit Custom Van: “Sınıfının En Çok Satan Aracı” unvanını devam ettiren Transit Custom Van, 105PS’ten 170PS’e varan güç ve 360Nm’den 405Nm’ye varan tork değerleriyle güçlü ve ekonomik motor seçenekleri sunuyor. Transit Custom Van, 2 litre 170PS 405Nm’lik değerlere sahip yeni nesil çevreci Ecoblue motoru ile bir önceki nesil motora göre %13’e varan yakıt avantajı sağlıyor. 6 m3ten 8,3 m3e varan yükleme hacmi, 3,3 m’lik yükleme uzunluğu, 3.400 kg’a varan maksimum yüklü ağırlığı ve SYNC3 teknolojisi ile size adeta mobil ofis konforu sağlıyor. Elektrikli katlanır aynanın da arasında olduğu Sürücü Destek Teknolojileri ile daha konforlu ve güvenli sürüşler sizi bekliyor.

Transit Van: 2 litre 130PS-170PS arasında 385Nm-405Nm’lik değerlere sahip yeni nesil çevreci Ecoblue motoru ile bir önceki nesil motora göre %13’e varan yakıt avantajı sunan Yeni Transit Van’da otomatik vites seçeneği ile sürüş konforu artıyor. Farklı yük tipleri ve ihtiyaçlara göre “önden çekiş” ve “arkadan itiş” seçenekleri ile 9,5 m3ten 15,1m3e varan yükleme hacmi ve 4,2 m’ye varan yükleme derinliği sunan Transit Van, önden çeker aracı ile 1 m3 daha fazla yükleme hacmi ve yakıt tasarrufu avantajı sağlıyor. Transit Van da segmentinde ilk ve tek olarak 3 yıl sınırsız kilometre garantisi veriyor.

Transit Connect: Yenilenen yüzü, ön tampon ve ızgarası ile dinamik bir görünüme kavuşan ve tasarımı ile sınıfında öne çıkan Transit Connect, 1,5 litre 100PS ve çevre dostu Euro 6 emisyon seviyesine sahip motorla beklentilerinizi tam olarak karşılayacak bir performansa sahip. İçerisindeki Akıllı Cihaz İstasyonu aynı zamanda navigasyon cihazınız olacak. Transit Connect de 3 yıl sınırsız kilometre garantisine sahip!

Transit Kamyonet: Yeni Transit Kamyonet’te, 2.0 litre TDCi motoru ile daha yüksek performans ve düşük yakıt tüketimini birleştirirken garanti süresini 3 yıl sınırsız kilometre olarak genişlettik. 130 PS/385 Nm ve 170 PS/405 Nm olmak üzere iki farklı güç seçeneği ihtiyaçlarınıza cevap vermeye hazır.

Ranger: Ranger, 80 cm’lik sınıfının lider sudan geçiş kapasitesi ile 2.2 litre 160PS ve 3.2L 200PS’lik güçlü motorlarıyla 3.500 kg’a varan çekme kapasitesi ile öne çıkıyor. Ayarlanabilir sürüş modları (4x4L, 4x4H ve 4×2) ile her koşulda maksimum performans sağlıyor.

Tourneo Courier: Sınıfının en düşük yakıt tüketimini (3,7L/100km -start/stop ve 100km hız sınırlandırıcı ile-) sunan Tourneo Courier, 6 ileri hızlı şanzımanı ile sürüş konforunuzu artıracak. Tourneo Courier, 3 yıl sınırsız kilometre garantisi ile segmentinde ilk ve tek araç olarak öne çıkıyor.

Transit Minibüs: “Minibüs Pazarının Lider Markası” olmayı, yolcu kapasitesi için sunduğu 10+1’den 19+1’e varan seçenekleriyle koruyan Transit Minibüs, standart gelen yüksekliği ayarlanabilir 3 noktalı emniyet kemerleri ile her yaştaki yolcular için güvenli seyahat sağlayarak alanında fark yaratıyor.

Tourneo Custom: Otomatik vitesi, Arka Havalı Süspansiyonu ile Tourneo Custom artık daha konforlu! 2L 170PS 405Nm’lik yeni nesil çevreci Ecoblue motoru, bir önceki nesil motora göre %13’e varan yakıt avantajı sağlıyor. Arka yolcu kabininde 6 adet olmak üzere toplam 8 adet USB şarj noktası ve klasmanında ilk ve tek olarak konferans düzeninde birbirinden bağımsız arka koltuklara sahip Tourneo Custom, Sürücü Destek ve Yaya Güvenliği Sistemleri ile de fark yaratıyor.

Tourneo Connect: 1.5L 120PS ve çevre dostu Euro 6 emisyon seviyesine sahip motoruyla Tourneo Connect, Akıllı Hız Sınırlandırıcı, 8 ileri hızlı otomatik şanzımanı ve alanında tek anahtarsız giriş sisteminin yanı sıra kablosuz şarj istasyonunu ve dokunmatik ekranlı sesli komut sistemine de sahip. Park ederken kolaylık sağlayan Otomatik Park Sistemi ile Tourneo Connect, HID ön farları, LED gündüz farları, ön tampon ve ızgarası ile konfor ve dinamizmi bir arada sunuyor.

Yücetürk: “Yenilenen ürün portföyümüz ile yıllardır süren haklı liderliğimizi devam ettiriyoruz”

Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcımız Özgür Yücetürk, yeni nesil ticari araçlarımızı tanıttığımız görkemli törende yaptığı konuşmada “Ford Otosan olarak, 50 yılı aşkın süredir ürettiğimiz Transit ve sonrasında gelişen, büyüyen ticari araç ürün portföyümüzle Türkiye ve Avrupa pazarlarındaki ticari araç liderliğimizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Geçen yıl, hafif ve orta ticari araç pazarında satışlarımızı 71.214 adede ve pazar payımızı yüzde 30,5’e yükselterek, Türkiye ticari araç pazarındaki liderliğimizi bir kez daha pekiştirdik. Avrupa pazarında ise Ford; son 2 yıldır devam ettirdiği pazar liderliğinin yanı sıra, son 25 yılın en iyi ocak ayı satış başarısını da yakalayarak Avrupa’nın en çok tercih edilen ticari araç markası oldu. […] Ticari araçlarda yenilenen ürün portföyümüz ile yıllardır süren haklı liderliğimizi devam ettirmeyi hedefliyor ve Türkiye ve Avrupa’da zirvedeki yerimizi sağlamlaştıracağımıza inanıyorum.” dedi.