“Güçlü Deneyimler...”

Ford

Ford Ralli Dünya Takımı ile Sürüş Deneyimi, cesaretten daha fazlasına sahip katılımcılarını bekliyor… Dünya Ralli Şampiyonası’nda yarışan Ford pilotunun co-pilotu olmaya hazır mısın?

 

3-5 Eylül tarihlerinde İngiltere’de Ford Dünya Ralli Takımı’nın ar-ge ve üretim merkezi olan M-Sport tesislerinde düzenlenecek etkinliğe Türkiye’den 1 cesur otomobil tutkununu ortak edilecek.

 

 

Ralliseverler 10 Ağustos’a kadar süren Castrol EDGE ile Güçlü Deneyimler kampanyası ile İngiltere’ye, Ford Dünya Ralli Takımı’nın yönetildiği ve araçlarının üretildiği M-Sport’a gitme şansına sahipler.

 

Web sitesi üzerinden en cesur oldukları anlara dair hatıralarını paylaşanlar arasından seçilecek 1 talihli bir yandan yüksek mühendislik ve teknolojiye tanıklık edecek, bir yandan da Ford Ralli Otomobili’nin direksiyonuna geçecek ve Dünya Ralli Şampiyonası’nda yarışan Ford Pilotu’nun sağ koltuğuna oturup onun sınırları nasıl zorladığını hissedecekler.

 

Otomobil kullanmak var, Ford Ralli Otomobili’ni kullanmak var… Arkadaşının sağ koltuğunda oturmak var, Ford WRC Pilotu’nun sağ koltuğunda oturmak var…

 

Biz buna deneyim diyoruz. Soluksuz bir deneyim… Güçlü bir deneyim!

 

Ford Dünya Ralli Takımı ile Sürüş Deneyimi kampanya kazananını neler mi bekliyor?

 

  • Ford Fiesta R1/R2 sürüş deneyimi
  • Ford WRC Pilotu’nun sağ koltuğu
  • Ford Dünya Ralli Takımı’nın yönetildiği ve araçlarının üretildiği M-Sport ziyareti
  • Cockermouth’un pastoral güzelliğine şahitlik eden Trout Hotel’de 2 gün konaklama

 

Katılmak için tıkla!