Gönüllülerimizle Yine Bir Köy Okulunu Kucakladık

Ford

Ford Otosan Kocaeli Fabrikası Takım Kalıp Bölümü ailemiz “Sen Varsan Gelecek Bizim” sloganımızla yine bir köy okulunu kucakladı.

Geçtiğimiz aylarda boya badana yaparak, seramik döşeyerek, tamir ve tadilat yaparak geleceğin mühendis, öğretmen, doktor olacak çocukları için Şanlıurfa’daki Ortatepe İlkokulu’nu yenileyen çalışanlarımızın yolu bu kez Kastamonu iline düştü.

Orda Bir Köy Var Uzakta-2” sloganıyla eğitime destek olmaya devam eden çalışanlarımız, 13 Ağustos 2016 tarihinde Kastamonu’nun Cide ilçesinde yaşanan sel felaketinde zarar gören beldelerden biri olan Toygarlı köyündeki köy okulunun çatısını onarmak için malzeme tedarik etti.

Ekim ayında başlattıkları destek kampanyasıyla dört ayrı firmadan sponsorluk desteği alan çalışanlarımız okul çatısının onarımı için ihtiyaç duyulan kiremit, kereste, mahya, kiremit altı mebran izolasyon malzemeleriyle ve içlerindeki gönüllülük ateşiyle yola çıktılar.

Yüzlerce öğrenciyi aynı eğitim çatısı altında toplayacak olan malzemeler, Takım Kalıp Bölümü’nü temsilen bölgeye giden Alan Müdürümüz Burak Gürler, Alan Teknisyenlerimiz Birol Mutlu, Yalçın Yağcı ve Mustafa İblağ’ın katılımıyla 31 Ekim Pazartesi günü Cide Milli Eğitim Müdürü Davut Çalışkan ve Okul Müdürü Osman Tabak’a teslim edildi.

Kalbi eğitim ve parlak bir gelecek için çarpan çocukların hayallerini gerçekleştirmelerine ve yarının aydınlık insanları olarak yetişmelerine destek olan Takım Kalıp Bölümü gönüllülerimize, çalışanlarımıza ve tüm destekçilerimize sonsuz teşekkürler.