“Go Further” Etkinliğimiz Bir Başkaydı!

Ford

Köln’de düzenlediğimiz muhteşem “Go Further” etkinliğiyle yeni nesil Ford Fiesta’mızı dünyanın beğenisine sunduk.

Bayilerden, çalışanlardan ve basın mensuplarından oluşan 2.500 davetlinin katıldığı etkinliğimiz, Fiesta’nın evi olan Niehl üretim tesisinde gerçekleşti. Geleceğe yönelik etkileyici planlarımızın ve ürünlerimizin paylaşıldığı etkinlikte yeni nesil Fiesta aracımızı, akıllı ulaşım çözümlerimizi, efsane Mustang’in özel versiyonlarını ve çok daha fazlasını tanıttık.

Tam Dört Yeni Modeliyle Ford Fiesta “Bir Başka”

Yeni Nesil Ford Fiesta’nın dünya prömiyerinde, ödüllü DJ Yoda ve yardımcısı robot “YuMi” bu yıl 40’ıncı yıl dönümünü kutladığımız Fiesta için şarkılarla sahnedeydi.

Şıklığıyla dikkat çeken Fiesta Titanium, performans otomobillerimizden ilham alan Fiesta ST-Line, lüks Fiesta Vignale ve Fiesta Active Crossover olmak üzere dört farklı modeliyle davetlilerinin karşısına çıkan yeni nesil Fiesta göz kamaştırdı.

Zarif dış tasarımı ve ergonomik iç tasarımıyla dikkat çeken aracımız Fiesta, teknolojik özellikleriyle de ön plana çıkıyor. 8 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranı ve SYNC 3 sesli kontrol sisteminin yanı sıra B&O PLAY Sound System’i sunan ilk Ford modeli olmasıyla da Fiesta bir başka teknolojik.

Otonom Araçlarımızla Gelecek “Bir Başka”

“Go Further” etkinliğinde, sürücüsüz otomobil geliştirme çalışmalarımızla ilgili geldiğimiz son noktaya da değindik ve şu an ABD’de kapsamlı testlerine devam eden otonom araçlarımızın gelecek yıldan itibaren Avrupa yollarında test edilmeye başlayacağı müjdesini verdik.

Otomobil ve ulaşım çözümleri şirketi olma hedefimize ilerlerken, Akıllı Ulaşım Çözümleri’miz (Smart Mobility) aracılığıyla fırsatları sıkı bir şekilde takip ediyoruz.

Avrupa’ya Özel Ford Mustang Modelleri “Bir Başka”

Efsane aracımız Mustang de Avrupa’daki müşterilerine özel iki yeni versiyonuyla “Go Further” etkinliğindeydi.

Ford Mustang Black Shadow Edition özgün siyah renk gövdesiyle dikkat çekerken, Ford Mustang Blue Edition ise “Grabber Blue” rengindeki gövdesiyle müşterilerine özgürlük vadediyor.

Her iki modelimiz de 421 PS 5.0 litre V8 motoru, SYNC 3 iletişim ve eğlence sistemi, ısıtmalı ve soğutmalı ön koltukları, premium ses sistemi ve lüks siyah deri iç kaplamalarıyla konforlu bir sürüş sunuyor.

Transit Custom Black Edition ve Büyüyen Sport Serisi “Bir Başka”

Etkinliğimizde dört göz alıcı renk kombinasyonuyla yerini alan yeni Transit Custom Black Edition; kontrast tonlardaki tavanı, aynası, kaydırma plakaları, yan şeritleri ve özgün siyah tondaki 17 inç alaşım jantlarıyla şıklığını sundu.

Gövdesindeki çift şeritli imzasıyla tanıdığımız Transit Custom Sport serisi, hem kısa hem de uzun şasi seçeneğine sahip van, kombi ve çift kabin modellerimizle gövde seçeneklerini artırıyor. Tourneo Custom minibüsümüzü ise Sport paketiyle aynı şekilde yapılandırıyoruz.

Ödüllü 1.0-Litre EcoBoost Motorumuzun Yeri Sektörde “Bir Başka”

Sektörün beklentilerini aşarak ödüllendirilen güçlü motorumuz 1.0-litre EcoBoost, silindiri göz kırpma hızından 20 kat daha hızlı sürede devreye alabilen ve devreden çıkarabilen teknolojinin dünyada uygulandığı ilk üç silindirli motor olmaya hazırlanıyor.

Ford GT Yarış Otomobilleri Özel LEGO Serisiyle “Bir Başka”

Le Mans şampiyonu 2016 Ford GT ve 1966 Ford GT40 yarış otomobillerimizin özel LEGO Speed Champions serisine katılması da “Go Further” etkinliğimizde büyük ilgi gördü.

Peki, yeni nesil Ford Fiesta severleriyle ne zaman buluşacak?

Avrupa’da 2017’nin ikinci yarısında satışa sunulacak olan yeni nesil Fiesta, 2017’nin son çeyreğinde ise Türkiye’deki müşterilerimizle buluşacak.