Ford’un SUV Segmentindeki Yükselişi Frankfurt’ta

Ford_tn

Avrupa’daki SUV atağımızı ileri teknoloji donanımları ve verimli sürüş teknolojilerine sahip yeni Edge, dinamizm ve konforu bir arada sunan Kuga ve yenilenen iç mekanı, geliştirilen altyapısı ve tamamı Euro 6 normlarına göre tasarlanan 3 motor seçeneğine sahip EcoSport modellerimiz ile Frankfurt Otomobil Fuarı’nda sunuyoruz. Yenilenen ve tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Ford Ranger modelimiz de Avrupalı müşterileriyle buluşmak üzere sunumuna hazır.

SUV Ford Edge Avrupa ile Tanışıyor

Avrupa’ya özel olarak tasarladığımız ve şık tasarımıyla görsel bir şölen sunan Ford Edge, optimize edilen yakıt tüketimi ve 149 g/km’lik CO2 emisyon değeriyle pazara giriş yapıyor. Yeni Ford Edge, 2.0 litre TDCi dizel motor ve 180 PS ve 210 PS olmak üzere iki farklı güç seçeneğine sahip. 180 PS güç üretebilen motor seçeneği 6 ileri manuel şanzıman ile desteklenirken, 210 PS’lik çift turbolu motor seçeneği ise 6 ileri PowerShift otomatik şanzımanı ile kusursuz bir sürüş deneyimi sunuyor.

Ford’un akıllı dört tekerlekten çekiş sistemini (AWD) sunan yeni Ford Edge, ıslak ve kaygan zeminlerde bile ön ve arka tekerlekler arasındaki gücün dağılımını kusursuz şekilde sağlayarak mükemmel bir sürüş konforu sunuyor. Aynı zamanda Ford’un yeni teknolojilerinden aracın hızına göre direksiyon dönüş hassasiyetini ayarlayan, düşük hızlarda dönüşü kolaylaştırıp yüksek hızlarda da sertleşen Sürüşe Duyarlı Direksiyon ve kör noktaların görülmesinde kolaylık sağlayan 180° görüş sağlayan ön kamera teknolojisi ile konfor ve güvenliği maksimum seviyede hissedersiniz.

Teknoloji Donanımlı SUV Ford Kuga

Yeni teknolojileri ile dikkatleri üzerine çeken Ford Kuga aracımız iç tasarımındaki yenilikleri ile Avrupalıları şaşırtıyor. Ford Kuga’nın 8’ ekran ile sunulan SYNC 2 gelişmiş bağlantı sistemi, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda müşterilerin karşısında… 5 inçten 8 inçe çıkartılan ekran boyutuyla sunulan bu sistem ile sürücü kolaylıkla telefonunu, eğlence elemanlarını, klimayı, navigasyon sistemlerini basit günlük dil ile kullanabilecek ve geri vitese geçildiğinde arka kamera sayesinde park etmek kolaylaşacak.

SUV EcoSport’un Yenilenen Yüzü

Ford EcoSport’un görünümü, yenilenen iç mekanı ile artık daha şık. EcoSport, tamamı Euro 6 normlarına göre tasarlanan 3 motor seçeneği ile sunuluyor. 95 PS güç üretebilen 1.5 litre TDCi motor 100 km’de 4,4 litrelik yakıt tüketimi ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda 5,4 litrelik tüketime sahip 125 PS’lik 1.0 litre EcoBoost ve 100 km’de 6,3 litrelik yakıt tüketimi sunan 1.5 litrelik Ti-VCT benzinli motora da sahip SUV EcoSport, Avrupa’da adından söz ettirecek gibi görünüyor.