Ford’dan Otomobili Evinize Taşıyan Akıllı Beşik

Slider

Bebeklerinizin daha iyi uykuya dalmaları için siz anne ve babaları yepyeni bir çözüme kavuşturuyoruz. Gece yolculuğu simülasyonu, otomobil sesi, hareketi ve yol ışıklandırmalarını kopyalayarak ürettiğimiz yeni akıllı beşikle artık bebekler mışıl mışıl uyuyacak!

Bebekler Max Motor Dreams (Max Otomobil Rüyaları) ile Derin Uykuda!

Bir aracımızdaki gece yolculuklarını inceleyerek yol ışıkları, otomobil sesi ve hareketlerini taklit eden, bebeklerin daha kolay uyumasına yardımcı olan Max Motor Dreams (Max Otomobil Rüyaları) adını verdiğimiz bir akıllı beşik geliştirdik.

Araştırmalara göre İngiltere’de bebekli aileler bir yılda ortalama 44 günlerini bebeklerini uyutmaya çalışırken harcıyor. Biz de bu araştırma sonucunda sizlere akıllı bir beşik geliştirdik. Bu akıllı beşik, otomobil yolculuklarında duyulan motor sesi ve yol ışıklarından oluşan normal bir yatağa sahip yani gece yolculuklarındaki tüm unsurları ev ortamına taşıyor. Şık görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken bu akıllı beşiği sadece bir mobil uygulama vasıtasıyla da akıllı telefonlarınızdan rahatlıkla çalıştırabilirsiniz. Bebeğinizin uykuya daldığı ayarları kaydeden ve daha sonra size sunan bu uygulamayla bebeğiniz tatlı uykulara dalacak.

Bebekler Arabada Daha Rahat Uyuyor!

Bebeklerin arabada daha rahat uyuduklarını söyleyen Max Motor Dreams’in ödüllü tasarımcısı Alejandro López Bravo, “Anne ve babalarla yıllarca konuştuktan sonra, ebeveynlerin yenidoğan bebeklerinin her şeyden önce iyi bir gece uykusuna sahip olmasını istediklerini gördük.” diyor ve akıllı beşiğin çıkış noktasını açıklıyor.

Videomuzda da izlediğimiz gibi Ford’un şu an için bir defaya mahsus pilot üretimini gerçekleştirdiği akıllı beşik, anne ve babalardan tam not aldı. Kapsamlı araştırmalardan sonra üretime alınmasını hedeflediğimiz akıllı beşiği dünyadaki tüm ebeveynlere müjdelemek dileğiyle…