Ford’dan Kasımda “Bir Başka” Kampanya!

Ford Connect

Ford sahibi olmanın mevsimi yok! Havalar aniden soğusa da kasım ayı kampanyalarımızla içinizi ısıtmaya devam ediyoruz.

Otomobil Sahibi Olmak İsteyenler İçin Kasım Ayı “Bir Başka”

“Her Şey Dahil Finans Paketi”mizle FKasko alan müşterilerimize tüm otomobillerde 28.000 TL’ye 12 ay, %0 faiz fırsatı sunuyoruz. “Her Şey Dahil Finans Paketi”mizden yararlanmayan müşterilerimizi ise 24.000 TL’ye 12 ay, %0 faiz fırsatı veya %2 peşin alım desteğiyle Fiesta ST, Focus ST, ST Line serileri, Focus RS, S-MAX ve Galaxy modellerimizin dışındaki diğer güçlü araçlarımız bekliyor.

Geçtiğimiz ay başlattığımız tüm otomobillerde 4 yıl 100.000 km garanti kampanyamız kasım ayında da devam ediyor.

Hayalindeki araç C-MAX ya da Mondeo olan müşterilerimizi ise “Mavi Plan” kampanyamızla yetkili satıcılarımıza bekliyoruz. C-MAX’e 899 TL, Mondeo’ya ise 1.299 TL aylık taksitlerle sahip olma imkanı sunan Mavi Plan kampanyamız; müşterilerimize özel tek vade, tek balon ödeme oranıyla sadeleştirilen Ford Options kredi ürünü ve Ford’un Değerli Geri Alım Garantisi’nden oluşuyor. 2 yılda bir yeni bir Ford sahibi olma imkanı, standart krediye göre daha düşük aylık taksit seçenekleri de Mavi Plan’ımızın diğer avantajlı özellikleri arasında.

Ticari Araç Sahibi Olmak İsteyenler İçin de Kasım Ayı “Bir Başka”

Kasım ayında ticari araç sahibi olmak isteyen müşterilerimizi de unutmadık. Ford Ranger dışındaki tüm ticari modellerimizde “Her Şey Dahil Finans Paketi”mizle FKasko satın alan müşterilerimize 28.000 TL’ye 24 ay, %0 faiz kampanyası; “Her Şey Dahil Finans Paketi”mizden yararlanmayan müşterilerimize ise Ford Ranger dışındaki tüm ticari modellerimizde 24.000 TL’ye 24 ay, %0 faiz fırsatı sunuyoruz.

Bu arada tüm ticari araç gruplarımızda 3 yıl sınırsız km garantimiz kasım ayında da devam ediyor.

Avrupa’nın en çok satan pick-up modeli olan cesur ve güçlü spor kamyonetimiz Ford Ranger için de kasım ayına özel cazip tekliflerimiz var. “Her Şey Dahil Finans Paketi”mizle FKasko satın alan müşterilerimiz Ford Ranger’a 36.000 TL’ye 12 ay, %0 faiz kampanyasıyla, peşin alımlarda 4×2 manuel şanzımanlı modellerimize tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 6.000 TL, Ford Ranger Wildtrak dışındaki diğer tüm Ranger modellerimize ise 3.000 TL indirimle sahip olabilirler.

Haydi, en kısa sürede yetkili satıcılarımıza gelin, kasım ayına özel “bir başka” kampanyalarımızla hayallerinizdeki araca kavuşun.