Ford’dan Bir Mobilite Çözümüne Destek Daha!

ojo

Elektrikli scooter’lar şehir ve şehir dışı hayat için pratik birer çözüm olsa da her marka müşterilerine Ford Ojo kadar güzel bir seçenek sunmuyor. Ford Ojo; sağlam yapısı, eğlence dolu sürüşü ve farklı özellikleriyle kendini rakiplerinden kolaylıkla ayrıştırıyor.

Bir şarjda 40 km yol yapabilen bu scooter ile daha uzun süreli kullanım istiyorsanız yedek bir akü ile bu menzili iki katına çıkarabiliyorsunuz. Azami hızı saatte 35 km olan Ford Ojo Scooter’ın her iki tekerleğinde de bulunan süspansiyon kullanıcılara daha konforlu bir sürüş sağlarken çamurluk kısımlarındaki ilaveler de keskin virajları hız kesmeden alabilmeye imkân veriyor.

Ön panosunda dokunmatik bir göstergenin yanı sıra gömülü iki hoparlörden müzik dinleyebilmeniz için Bluetooth bağlantısı da mevcut. Evinizin duvarındaki prize bile uyumlu kablosuyla bu güzel aleti beş saatte şarj edebiliyorsunuz.

Ojo’nun üretmeye başladığı bu akıllı scooter Ford dünyasının da ilgisini çekmiş ve geleceğin şehir hayatında mobilite çözümleri her zaman destekleyen Ford bu ürünü de lisanslı ürünleri arasına dâhil etmiş.