Ford Trucks’tan Fas’a İkinci Tesis

Ford Trucks Slider

Ağır ticari araç markamız Ford Trucks, Kuzey Afrika’da büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Fas’ın Kazablanka şehrinde 4S tesisi açılışını kutladığımız Ford Trucks, bu yıl ise Fas’ın Marakeş şehrinde ikinci bayisini açtı.

50 Bin Metrekarelik Alana Kurulu Hizmet Odaklı Tesis

Ford Trucks Kazablanka bayiliğimizi yürüten Scama iş birliğiyle inşa ettiğimiz yeni tesisimiz büyük bir açılış töreniyle hizmete girdi. 10 bin metrekare kapalı, 40 bin metrekare açık olmak üzere toplam 50 bin metrekarelik alana sahip yeni tesisimizin açılış törenine Ford Trucks Uluslararası Pazarlar Direktörümüz Emrah Duman, Ford Trucks Afrika Ülkeler Müdürümüz Tufan Altuğ, Scama Genel Müdürü Abdelouahab Ennaciri ve AutoHall Network Müdürü Yassine Benmassi katıldı.

Kuzey Afrika’nın ağır ticari araç pazarında ilk 3 marka arasına girme hedefiyle açtığımız tesisimiz tüm müşterilerimize satış, servis ve yedek parça hizmetleri sunacak.

Kuzey Afrika’da Emin Adımlarla Büyüyoruz

Açılış töreninde bir konuşma yapan Ford Trucks Uluslararası Pazarlar Direktörümüz Emrah Duman, “Fas, Ford Trucks’ın Kuzey Afrika pazarına yönelik yatırımlarının stratejik başlangıç noktası. Kuzey Afrika ağır ticari araç pazarında ilk 3 marka arasına girme hedefiyle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Scama iş birliğiyle Fas’ın önemli şehirlerinden Marakeş’te açtığımız bu yeni tesis, Ford Trucks’ın global vizyonu çerçevesinde tasarlandı ve en son teknik ekipmanlarla donatıldı. Yeni tesisimiz, Ford Trucks markasının imajını ve müşteri memnuniyetini bulunduğu Fas’ta çok daha ileri seviyelere taşıyacaktır. Kuzey Afrika pazarına yönelik projelerimize devam edeceğiz. Ford Otosan olarak Ford’un Avrupa’daki öncü ticari araç üretim ve geliştirme merkeziyiz. Dünya pazarlarında başarıyla sunulan hafif ve orta ticari araçlarımızdaki kalite, dayanıklılık, verimlilik gibi başarılı çalışmalar; Ford Trucks’ın ürün stratejisinin de belkemiğini oluşturuyor. 55 yıllık kamyon üretim tecrübemizi, farklı ihracat pazarlarına özel ürün geliştirme yeteneğimiz ile birleştiriyoruz. Ford’un global olarak ticari araçlar ve ilgili dizel motorlar geliştirme merkezi olan Ford Otosan Ar-Ge Merkezi’ndeki 1500 mühendisimizden 500’ü, uluslararası pazarlar için ağır ticari araçlar geliştirmek için çalışıyor.” açıklamasıyla büyüme sürecimizi anlattı.

Dünyanın ağır ticari araç markası olmak hedefiyle yürüdüğümüz bu büyüme yolunda yeni açılış haberlerimizde buluşmak dileğiyle…