Ford Trucks Takviminiz Masaüstünüze Geliyor!

Ford Trucks

Yeni yılın en hoş anlarından biri eski takviminizi çöpe atıp yepyeni bir takvimle taze bir başlangıç yapmak değil midir? O zaman bilgisayarınızın masaüstünü 2015 Ford Trucks Takvimimiz için hazırlayın ve şimdi bu deneyimi bir de dijital dünyada yaşayın!

 

Ford Trucks Sanat Atölyesi’nden çıkan muhteşem fotoğrafları bir araya getirdiğimiz 2015 Ford Trucks Takvimimiz her aya özel 12 farklı tasarımla bilgisayarınızın masaüstüne yenilik getirmek için dijital olarak hazırlandı.

 

 

Ford Trucks takvimini ekran koruyucu ya da web tarayıcınızda internette gezinirken kullanabileceğiniz havalı bir tema resmi olarak kullanabilirsiniz. Eğer Gmail kullanıyorsanız, arka plan temanız olarak seçip Ford Trucks sevginizi e-postalarınızı okurken de yaşayabilirsiniz.

 

İlkini yayınladığımız takvim görselini farklı kaydetmek için tıklayın! Kaydettikten sonra dosyaya yine sağ tıklayarak “masaüstü arka planı” olarak seçebilirsiniz.

 

Her ay yepyeni bir görselle karşınızda olacağız. Birlikte harika bir yıl geçirme dileğiyle, 2015 yılının ilk ayına özel Ocak takvimi işte sizlerle!