Ford Trucks Saudi Transtec 2015 Fuarı’ndaydı

Ford Trucks Saudi Transtec 2015 Fuarı

Suudi Arabistan ve Körfez bölgesine özel olarak geliştirdiğimiz Ford 3535D ve Ford 1843T modellerimizi sergilemek için 8-10 Aralık tarihleri arasında Dammam şehrinde düzenlenen Uluslararası Saudi Transtec Nakliyat, Depolama ve Lojistik Fuarı’nda Suudi Arabistan distribütörümüz Al Jazirah Vehicles Agency (AJVA) ile birlikteydik.

Kalite ve Uygun Maliyet Ford Trucks’ta

Uzun yol yük taşımacılığı ve zorlu şantiye koşullarına uygun olarak tasarladığımız Ford 1843T çekici ve Ford 3535D araçlarımızın sahip olduğu güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık özellikleri Saudi Transtec 2015 Fuarı’nda ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Modellerimiz, ihtiyaca göre uyarlanabilen farklı şanzıman seçenekleri ve kabin modüllerinin yanında düşük tüketim verileri ve uygun işletme maliyetleriyle de müşterilerin taleplerini maksimum seviyede karşılıyor.

Dayanıklı 10 mm 500 Mpa şasi ile sunulan çekici ve inşaat serisi araçlarımız, her zaman müşterilerimizin işini kolaylaştırmaktan yana… 350 PS gücüne sahip 6×4 ve 8×4 çekiş sistemli damper modellerimizi 8 m3 ve 28 m3 arasında değişen taşıma kapasiteleriyle, Ford 1843T çekici modelimizi ise 10.3 litrelik 430 PS güç üreten Euro 3 emisyon motoru, makaslı veya havalı arka süspansiyon seçenekleriyle inşaat sektörünün hizmetine sunuyoruz.

Satış Sonrası Yaygın Hizmet Ağı Ford Trucks’ta

3 yıl sınırsız kilometre garantisi ve yaygın servis ağımızla Suudi Arabistan pazarında satış sonrası hizmetlerimizle de fark yaratıyoruz. İlerleyen dönemde Umman, Katar, Bahreyn ve Irak pazarlarında da satış ve servis ağımızı genişleterek güçlü servis desteği ve yedek parça tedarikiyle sağlamak en büyük planlarımız arasında.

Bölge Koşullarına Uygun “Sıcak İklim Paketi” Ford Trucks’ta

Sıcak ve tozlu bölge koşullarına uygun olarak güçlendirdiğimiz klima, filtre ve radyatör içeren “Sıcak İklim Paketi”mizi geliştirdiğimiz 2 yıl boyunca araç dayanıklılık testleri, laboratuvar ortamında bölge şartlarının simüle edildiği yüksek sıcaklık, nem ve toz dayanım testleri ve gerçek yol koşullarında kat edilen 300.000 km’yi aşkın yol testleri gerçekleştirdik. “Sıcak İklim Paketi”miz Körfez ve Arap ülkelerinde satışta olan tüm modellerimizde mevcut.

Güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık özelliklerine sahip Ford Trucks araçlarımızla Saudi Transtec 2015 Fuarı’nda ziyaretçilerimizle buluştuktan sonra yeni fuarlarda yeni ziyaretçilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz.