Ford Trucks Rusya’nın En Büyük Ticari Araç Fuarı Comtrans’taydı

Ford

8-12 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen ve Ford Trucks olarak da bu yıl resmi katalog sponsoru olduğumuz Rusya’nın en büyük ticari araç fuarı Comtrans, birbirinden donanımlı ve işlevsel araçlarımıza ev sahipliği yaptı. Rusya’nın iklim ve yol koşullarına özel olarak üretilen çöp toplama üst yapılı 2532DC yol kamyonumuz, yakıt tankeri üst yapılı 2532HR yol kamyonumuz, mixer üst yapılı 4136M İnşaat Serisi ve 1846T çekici modellerimiz fuar ziyaretçilerinden başarı yıldızları topladı.

Ford Trucks Global Bir Marka Olma Yolunda

Rusya, Doğu Avrupa, Türki Cumhuriyetler, Kuzey Afrika ve Ortadoğu başta olmak üzere, Türkiye çevresinde gelişmekte olan ülkelere yönelik yatırımlarımızı sürdürerek global bir kamyon üreticisi olma yolunda ısrarlıyız. Bu nedenle bilgi birikimi ve tecrübemizle ürettiğimiz araçlarımızı bu pazarlardaki tüketicilerimizle buluşturmak için fuarlarda yerimizi almaya devam edeceğiz.

Fuara katılan Ford Trucks Uluslarası Pazarlar Direktörü Emrah Duman, büyüme hedeflerimizi şu sözleriyle açıkladı: “Ford Trucks olarak Rusya’nın 14 şehrinde bulunan 18 bayiden oluşan satış ve servis ağımızı pazarın ihtiyaçları doğrultusunda 25 şehirde ve 30 noktaya taşımayı planlıyoruz.”

Comtrans’ta Ford Trucks Şöleni

Fuarda büyük ilgili gören Ford Trucks araçlarımız Rusya’daki müşterilerine hizmet vermek için sabırsızlanıyor. Fuarda bütün gözleri üzerinde toplayan uluslararası ve yurt içi uzun yol taşımacılığında kullanılmak üzere müşteri beklentilerine göre tasarlanan 1846T Çekici modelimiz, Ford Trucks’ın yapı taşları olan güç, verimlilik, konfor ve dayanıklılık ekseninde üretildi. Ford Trucks 1846T, 460 Hp’lik motor gücü ve 2100 Nm torku ile sınıfında rakiplerine büyük fark atıyor. 10.3 L 6 silindirli Değişken Geometrili Turbo (VGT) motor yüksek torkunu düşük devirlerden itibaren sunarak gücü yakıt ekonomisiyle birleştiriyor.

Comtrans’taki bir diğer ilgi gören aracımız ise 6 silindirli 9 litrelik turboşarjlı intercooler 2532DC modeli 6×2’lik çekiş sistemine sahip çöp toplama üst yapılı 2532DC yol kamyonumuz. 13 m³ ile 20 m³ arasında bir gövde hacmine sahip bu aracımız, 1,5 m³ kapasiteli arka hacmiyle fark yaratıyor.

Ford Trucks, inşaat sektörünün işini kolaylaştırmaya devam ediyor. 20000 litre ile 36000 litre arasında gövde kapasitesi seçenekleri ve üst yapı özellikleri ile dikkat çeken, yakıt tankeri üst yapılı 2532HR yol kamyonumuz, ADR onaylı alüminyum veya sac kasa seçenekleri ile inşaat ve tehlikeli madde taşımacılığına yönelik çözümler sunuyor. 8×4’lük çekiş sistemine ve Nominal kapasitesi 7 m³ ile 12 m³ arasında değişen mikser seçeneğine sahip olan mikser üst yapılı 4136M kamyonumuz ise Ford Trucks Comtrans’ın en çözüm odaklı inşaat serisi kamyonlarından.

Global bir marka olma yolundaki Ford Trucks, Comtrans’ta tüketicileriyle buluştu. “Şimdi sırada gidilecek başka fuarlar var.” diyerek büyüme yolunda ilerlemeye devam ediyor.