Ford Trucks İtalya Pazarında!

Ford Trucks İtalya

Ağır ticari markamız Ford Trucks; Polonya, Litvanya, Portekiz ve İspanya’nın ardından Batı Avrupa’daki büyümesinin ilk fazını İtalya ile tamamlıyor. Yeni distribütörümüz F-Trucks Italia ile küresel büyüme planlarımızda yepyeni bir sayfa daha açarak 2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (IToY) ödüllü F-MAX’imizi tüm İtalya yollarında da müşterileriyle buluşturacağız.

Hızlı bir büyüme dönemine girdiğimizi vurgulayan Ford Trucks Genel Müdür Yardımcımız Serhan Turfan, “IToY ödülünün ardından Rusya, Avusturya ve Slovenya’da ‘Yılın Kamyonu’ seçilen F-MAX’e Avrupa’dan gelen yoğun taleple birlikte büyüme planlarımızı erkene çekmiştik. Bu doğrultuda kısa süre önce girdiğimiz Portekiz ve İspanya pazarlarının ardından yoğun talep gördüğümüz pazarlardan biri olan İtalya’daki yapılanmamızı da tüm hızıyla ilerletiyoruz. Avrupa’daki büyüme planlarımızda önemli bir yer tutan İtalya pazarına yeni distribütörümüz F-Trucks Italia iş birliği ile adım atmanın heyecanını yaşıyoruz. İtalya, bugün faaliyet gösterdiğimiz ülkeler arasında yaklaşık 20 bin adetlik çok önemli bir pazar. Ford Trucks olarak, Avrupa’da adım adım ilerliyor, tüm hedeflerimizi gerçekleştiriyoruz. Bunun için, bir yandan bayi ve servis iş birlikleri ile altyapımızı hazırlarken, diğer yandan da ülke ve bölge bazında yaptığımız atamalarla hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz,” sözleriyle yeni iş birliğimizi değerlendirdi.

Bugüne kadar küresel büyümemiz kapsamında yurt dışı organizasyon yapımızı yeniden düzenleyerek 10’u aşkın ülkede ülke ve bölge müdürlükleri atamaları gerçekleştirdik ve daha fazlası için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.