Ford Trucks ile Lüksemburg Hikayemize Başlıyoruz!

ford-trucks-luksemburg-f-max

Avrupa’da büyüme hedefimiz doğrultusunda Portekiz, İspanya, İtalya ve Belçika’dan sonra Lüksemburg pazarına da girdik, mutluyuz! Ford Trucks Genel Müdür Yardımcımız Serhan Turfan’ın yorumlarıyla yazımızı başlatalım: “Lüksemburg’un markamız için önemli fırsatlar barındırdığına inanıyoruz. Burada, uluslararası ödüllü çekicimiz F-MAX ve en verimli taşıma çözümleri sunan modellerimizle müşterilerimize değer yaratmayı hedefliyoruz.”

2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY) ödüllü F-MAX başta olmak üzere, Eskişehir’de sıfırdan geliştirdiğimiz ürün portfolyomuz ve yenilikçi teknolojilerimizle globalde adımızdan söz ettirmeye devam ediyoruz. Şimdiki durağımız, Batı Avrupa yayılım planlarımızdaki önemli bir stratejik nokta olan Lüksemburg. Lüksemburg pazarında GTTS ile iş birliği yapacağız.

Batı Avrupa’da Kalıcı Olmaya Geliyoruz!

Uluslararası büyüme planlarımız doğrultusunda, her ne kadar pandemi koşullarında olsak da, art arda yaptığımız açılışlarla büyümeye devam ediyoruz. Şimdi sözü, değerli Genel Müdür Yardımcımız Serhan Turfan’a bırakıyoruz:

“Pandemiyle birlikte yükselen e-ticaret trendi, tüm dünyada lojistik ve nakliye ihtiyacını artırdı. Pandeminin bu etkisine paralel olarak, global çapta özellikle kamyon ve çekici talebinde artış olmaya devam ediyor. Ağır ticari endüstrisi, 2021 yılına büyüme ivmesiyle başladı. Önümüzdeki dönemde de bu büyümenin devam edeceğini öngörmekteyiz. Bu rüzgarı arkamıza alarak, Batı Avrupa’nın tamamına yayılma hedefimize durmaksızın devam ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda Belçika’daki ilk distribütörümüzü atayarak büyümemizi sürdürdük, şimdi de hız kesmeden Lüksemburg’daki bayi yapılanmamızı tamamlıyoruz. Ağır ticari sektöründe kalite ve hizmet beklentisinin en yüksek olduğu pazarlardan biri olan Lüksemburg’da sektörün önde gelen, tecrübeli kuruluşlarından GTTS ile iş birliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Lüksemburg’un markamız için önemli fırsatlar barındırdığına inanıyoruz. Burada, en verimli taşıma çözümleri sunan modellerimizle yeni müşterilerimize değer yaratmayı hedefliyoruz.”

Avrupa pazarı, Ford Trucks’ımızın ana ihracat alanlarından biri olarak büyüme stratejilerimizin temelinde yer alıyor. Batı Avrupa’da kalıcı ve güçlü büyüme için gerekli hazırlıklarımızı tamamlıyoruz, sırada Almanya, Fransa ve Hollanda var!