Ford Trucks, Dubai Big 5 Fuarı’ndaydı

Ford Trucks Dubai

Ford Trucks olarak 23-26 Kasım tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen Big 5 Fuarı’ndaydık.

Sunduğumuz garanti paketiyle pazarda büyük fark yaratırken Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki varlığımızı da kuvvetlendirmeyi hedeflediğimiz Big 5 Fuarı’nda güçlü modellerimiz ve tanıtım ekibimizle hemen yerimizi aldık. Geçtiğimiz yıl damper, mikser ve çekici satışlarıyla Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki pazar payımızı artırmamızı sağlayan bölgedeki distribütörümüz Al Tayer Motors (ATM)şirketi ile birlikte Ford Trucks 1843T çekici, 3535M (6×4) ve 4135M (8X4) mikser modellerimizi sergiledik.

3 Yıl Sınırsız Kilometre Garantisi

Sunduğumuz 3 yıl sınırsız kilometre garantisi ile Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri pazarında müşterilerimize cazip bir fırsat sunuyoruz. Düşük kullanım maliyetlerine ek olarak yeni garanti koşullarımız müşterilerimizi bekliyor.

Bölge Koşullarına Uygun “Sıcak İklim Paketi”

Modellerimizin sahip olduğu sıcak ve tozlu bölge koşullarına uygun olarak güçlendirilen klima, filtre ve radyatör içeren “Sıcak İklim Paketi”miz fuardaki misafirlerimizden büyük ilgi gördü. Bölgenin koşullarına uygun olarak 2 yıllık geliştirme süreci sonucunda meydana gelen Sıcak İklim Paketi, araç dayanıklılık testleri, laboratuvar ortamında bölge şartlarının simüle edildiği yüksek sıcaklık, nem ve toz dayanım testleri ve kapsamlı yol testleri ile hazırlandı.

Ford Trucks İnşaat Sektörüne Hizmet Ediyor

Düşük tüketim verileri ve uygun işletme maliyetleriyle de dikkat çeken modellerimiz, hem inşaat sektöründe hem de uzun yol taşımacılığında büyük hizmetler sunuyor. Ford Trucks 1843T çekici, 3535M (6×4) ve 4135M (8×4) mikser modellerimizi ihtiyaca göre uyarlanabilen şanzıman seçenekleri ve kabin modülleriyle asfalt ve asfalt dışı tüm koşullara uygun olarak tasarladık.

Ford Trucks Orta Doğu Pazarında Büyüyor

Ford Trucks Uluslararası Pazarlar Direktörümüz Emrah Duman, “Ford Trucks olarak büyüme planlarımızda Orta Doğu pazarı öncelikli bölgelerimizden biri durumunda. Geçen sene Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da açılışını gerçekleştirdiğimiz Ford Trucks bayilerine ek olarak, önümüzdeki dönemde Umman, Katar, Bahreyn ve Irak pazarlarına girerek satış ve servis ağımızı genişletmeyi planlıyoruz. GCC ülkeleri için özel geliştirdiğimiz Sıcak İklim Paketi başta olmak üzere farklı pazar ihtiyaçlarına yönelik sunduğumuz çözümlerle pazarda fark yaratıyoruz. Yakında, bölgede genişleyen ağımızla birlikte güçlü servis desteğimiz ve yedek parça tedariğimizle müşterilerimizin hizmetinde olacağız. Ford Trucks olarak, dünya standartlarında olan ürünlerimiz ve tüm hızıyla büyüyen bayi ağımızın bölgedeki varlığımızı güçlendireceğine inancımız tam.” şeklinde konuşarak Orta Doğu pazarındaki güçlü adımlarımızı açıkladı.

Orta Doğu pazarına yönelik hizmetlerimizi tanıttığımız Big 5 Fuarı’ndan sonra katılacağımız diğer fuarlardan haberlerimizle yine sizlere ulaşmaya devam edeceğiz.