Ford Sürüş Akademisi Başlıyor

DSFL

Güvenli sürüş eğitimi programımız Ford Sürüş Akademisi (Ford Driving Skills for Life) gençleri yollara hazırlamaya devam ediyor.

13-14 Ekim Tarihlerinde İTÜ Ayazağa Kampüsü’ndeyiz!

Hatırlarsanız Avrupa’da yarım milyonu aşkın genci yollara hazırlayan Ford Sürüş Akademisi’ni 2015 yılında Türkiye’de de hayata geçirerek 300’ün üzerinde gence trafikte kendilerini daha güvenli hissedebilmeleri için güvenli sürüş eğitimi vermiştik. Bu yıl ise gençleri, 13-14 Ekim tarihlerinde İTÜ Ayazağa Kampüsü’nde direksiyon başına çağırıyoruz.

Hem Teorik Hem Uygulamalı Eğitim

Ford uzmanlarının gençlere güvenli sürüşün püf noktalarını öğreteceği eğitim programımızda, direksiyon başında SMS atma ve fotoğraf çekme gibi dikkat dağıtıcı davranışların ve alkollü araç kullanımının tehlikelerini simule eden özel parkurlarda gösterecek; eğitimde tehlike tanıma, direksiyon hakimiyeti, hız ve mesafe yönetimi gibi beceri geliştirme eğitimlerini hem teorik hem de uygulamalı olarak vereceğiz.

Siz de “Ehliyet yetmez, işin püf noktalarını da öğrenmeliyim.” diyorsanız, 5 Ekim’de Bahçeşehir Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi’ndeki, 6 Ekim’de ise Bilgi Üniversitesi’ndeki başvuru noktalarımıza gelin, kaydınızı yaptırın.

Trafikte kendine güvenen bireyler yaratmak için Ford Sürüş Akademisi, daima gençlerin yanında…