Ford Roadshow 2015 Bursa’yı Salladı!

Ford_tn

Ford Roadshow 2015 kapsamında, Bursa Kent Meydanı AVM’ye misafir olduk. Şehir şehir gezmekten, sevenlerimizle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz çünkü.

 

 

Castrol Ford Team Türkiye şampiyon pilotlarımız Murat Bostancı ve Orhan Avcıoğlu’nun Fiesta Red & Black modellerimiz ile katılımcılara yaşattığı özel sürüş heyecanını görmeyenler çok şey kaçırdı! Gerçekleştirdiğimiz Co-Drive aktivitesinin enerjisi izleyenleri hayran bıraktı.

 

 

Ford Roadshow’da Ne Yok ki!

Ford Roadshow’un avantajlarını duydunuz mu? 8-14 Haziran tarihleri arasında Ford Yetkili Satıcılarımıza gelenlere Ford Roadshow 2015’e özel olarak satış ve servis avantajları sunuyoruz. Test sürüşü yapan herkese araç alımlarında geçerli 750 TL değerinde hediye çeki, cazip Eko Servis fırsatları, Ford LifeCard ile ücretsiz yaz kontrolleri, 300 TL ve üzeri aksesuar alımlarındaysa 50 TL indirim çeki sunuyoruz.

 

Yeşil Bursa Rallisi Korksun Bizden!

Castrol Ford Team Türkiye pilotlarımız, Ege ve Çanakkale rallilerinin ardından, 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın üçüncü ayağı Yeşil Bursa Rallisi’nde de zafer hedefliyor.