Ford Otosan’da Dünya Kadınlar Günü...

8 MArt TN

 

Türkiye’nin lider otomotiv şirketi olarak insanların hayatına konfor, kolaylık, güven ve estetik getiriyor onlar için eşsiz bir yol arkadaşı üretiyoruz. Tüm bunları değerli çalışanlarımızın emekleri ile başardığımızı biliyoruz. Kazandığımız her başarıda, ortaya koyduğumuz her eserde, şirketimizin farklı birimlerinde emek veren kadınlarımızın parmak izlerinin olması ise bizleri daha da gururlandırıyor. Kadın çalışanlarımızın birleştirici, özenli ve farklı bakış açısı katan çalışmaları şirketimizi daha da güçlü kılıyor.

 

Tüm süreçlerimizde önemli katkıları olan kadın çalışanlarımız için her yıl 8 Mart’ı biraz daha özel kılmaya çalışıyoruz. Bu yıl çalışanlarımızın hediyelerini lösemili çocukların annelerinin el emeği ile hazırlanan ve geliri LÖSEV vakfına bağışlanacak hediyelerimizden seçtik. Bu özel günde kadınlarımıza destek olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık.

 

 

 

8 Mart Ford Otosan

 

 

 

Hayatımızda izi olan tüm kadın çalışanlarımız için hazırladığımız film ile kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz..