Ford Otosan Yelken Ekibi Kadın Takımı’mız İçin Fora Vakti!

Ford Otosan

Ford Otosan Yelken Ekibi Kadın Takımı’mız, 29-31 Temmuz tarihlerinde Türkiye’nin ilk kurumsal kadın yelken kupası olan Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nda yarışacak.

Ford Otosan Yelken Ekibi’mizden Birçok Yıldızlı Başarı!

Çalışanlarımızı, ailelerini ve yakınlarını yelken sporu ve deniz kültürüyle tanıştırmak ve yaygınlaştırmak için 2013 yılında kurduğumuz Ford Otosan Yelken Ekibi’mizle başarımıza başarı katmaya devam ediyoruz.

Koç Olimpiyatları’nda 5 sene üst üste şampiyonluk kazanan Ford Otosan Yelken Ekibi’miz; 2014’te TAYK Trofesi’nde 2’ncilik, 2015’te İYK Trofesi’nde 2’ncilik ve Türkiye Yelken Federasyonun ilk kez düzenlediği Türkiye Yelken Kupası’nda kendi sınıfında 1’incilik, 2016’da Çanakkale Zaferi 101. Yıl Kupası’nda 2’ncilik, Fahir Çelikbaş Kupası Serisi Yat Yarışı’nda 1’incilik, BAU Bosphorus Sailing Cup’ta 3’üncülük, 32. Yıl DHO Kupası Şehit YZB. Fatih Yaşar Yat Yarışı’nda ise 3’üncülük başarıları kazanmıştı.

Ford Otosan Yelken Ekibi Kadın Takımı’mız Başarıya Koşuyor

Ford Otosan Yelken Ekibi Kadın Takımı’mız 2016 yılında ilk kez düzenlenecek olan Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nda şampiyonluk kupası kaldırmayı hedefliyor.

Kurumlarda çalışan kadın yelkencileri yarıştırmayı ve Türkiye’de kadın yelkenciliğini geliştirmeyi hedefleyen Yelken Kupası’nın gelirleri ise AÇEV’e destek olacak.

Takımımıza şampiyonluk yolculuğunda başarılar diliyoruz.