Ford Otosan Ailesi Geleneksel Sünnet Şöleni’nde Buluştu

Ford_tn

Anne ve babaları kadar onlar da bizim için değerli…

Ford Otosan olarak çalışanlarımızın çocukları için geleneksel olarak düzenlediğimiz sünnet şölenlerinin 13’üncüsünü Kocaeli fabrikalarımızda gerçekleştirdik. 223 çalışanımızın 264 çocuğu için düzenlendiğimiz şölende minikler, süper kahraman kostümlü animatörler ve canlı müzik eşliğinde eğlendi. Sünnet olan çocuklara ve konuk çocuklara hediyeler dağıttığımız şölende; şerbetçiler alanda soğuk meşrubatlar dağıttı. Konuklara şölende mısır, pamuk şeker ve dondurma servisi de sunuldu.

 

Ford Otosan çalışanlarına ve ailelerine seslenen Ford Otosan İmalat Operasyonları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Günel, “10 bin kişiyi aşkın çalışanıyla otomotivin istihdam lideri Ford Otosan olarak çalışanlarımız ve aileleri ile hayatımızın önemli anlarını paylaştığımız için büyük memnuniyet duyuyoruz. Yoğun çalışma saatlerinin ardından bir araya geldiğimiz bu tür etkinliklerin, büyük bir aile olan Ford Otosanlılar arasındaki dayanışmayı, dostluk ilişkilerini ve güç birliğini artırdığına inanıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Ford Otosan İmalat Operasyonları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Günel, Ford Otosan Gölcük Fabrikası Müdürü Cem Temel, Ford Otosan Yeniköy Fabrikası Müdürü Sabri Çimen ile Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş, sünnet olan çocuklarımızı tebrik ederek, onlara altın ve eğlenceli oyuncaklar hediye etti.

2003 yılında Kocaeli fabrikalarında başlattığımız sünnet şölenlerinde bugüne kadar toplam 1.746 Ford Otosan çalışanımızın 2.065 çocuğu sünnet oldu.

Bu özel günde çalışanlarımızın çocuklarıyla aynı heyecanı paylaştık.