Ford Otosan 33. Kocaeli Rallisi İçin Start Vakti

Ford Otosan 33. Kocaeli Rallisi

Ralli sporuna verdiğimiz desteğe hız kesmeden devam ediyoruz. KOSDER (Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü) tarafından organize edilen Kocaeli Rallisi’ne Ford Otosan olarak 14’üncü kez ana sponsoruz. 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 5. ayağı olan Ford Otosan 33. Kocaeli Rallisi, 22-23 Ağustos tarihlerinde heyecan dolu anlar yaşatacak.

Sponsor olduğumuz Kocaeli Rallisi’nde pilotlarımız, 22-23 Ağustos tarihlerinde 122,1 kilometrelik 9 özel etap ve seyirci özel etabını geçecek, toplam 370,5 kilometre yol kat edecek. 21 Ağustos’ta ise ralli heyecanını deneyimlemek isteyen tutkulu ralli severler, Fiesta Red ve Fiesta Black co-drive aktivitesine ücretsiz katılabilecek.

Start alanımız: Outlet Center İzmit

Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nin ilk günü, 22 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00’te Outlet Center İzmit’ten başlayacak. Pilotlarımız, Transit (12,40 km), Tourneo Courier (9,10 km) ve Ford Otosan (18,80 km) özel etaplarını gerçekleştirdikten sonra, saat 18.00’de başlayacak Kocaeli Büyükşehir seyirci özel etabında ilk günü uğurlayacaklar. Ralli heyecanını deneyimlemek isteyenler için seyirci özel etabımız, şehir merkezindeki Bulvar Anıt Park karşısında yer alan Perşembe Pazarı’nda yapılacak. Perşembe Pazarı, rallide ayrıca servis alanı olarak da görev yapacak.

Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nin ikinci günü ise 23 Ağustos Pazar sabahı saat 09.00’da başlayacak. Ekiplerimiz ikinci günde Transit (12,40 km), Tourneo Courier (9,10 km) ve Otosan (18,80 km) özel etaplarının ardından, Perşembe Pazarı servis alanına gelerek araçlarının bakım ve ikmallerini gerçekleştirecek. Sonrasında bu 3 özel etap bir kez daha geçilerek saat 17.30’da Outlet Center İzmit´te yarış sonlanacak.

Ford Fiesta Red ve Ford Fiesta Black Co-Drive Aktivitesi ile Heyecan Dolu Anlar

21 Ağustos Cuma günü, Perşembe Pazarı’nda düzenlenecek Ford Fiesta Red ve Ford Fiesta Black aktivitesinde Castrol Ford Team Türkiye pilotları Murat Bostancı ve Orhan Avcıoğlu’nun sağ koltuğuna Co-Drive deneyimi yaşamak isteyen otomobil ve motor sporları tutkunları oturacak. Ralli severler, ücretsiz olarak katıldıkları aktivitemizde unutamayacakları anlar yaşayacaklar.


 

Takım pilotlarımızın imza dağıtacağı ve motor sporları meraklıları ile fotoğraf çektireceği etkinliğimize unutulmaz dakikalara tanıklık etmek isteyen herkes davetli. Show Radyo’nun ünlü sunucusu Nihat Sırdar’ın canlı yayın yapacağı etkinlikte dileyenler Nihat Sırdar ile tanışıp, fotoğraf da çektirebilecekler.

Ford Otosan 33. Kocaeli Rallisi için geri sayım başladı…