Ford Nostalji Kuşağı

Ford_tn

Dünya dönüyor, ağacın, böceğin, insanların geçirdiği sonsuz evrimi Ford araçları da geçiriyor. Çağın koşullarını ve kullanıcılarının beklentilerini karşılamak için koşar adım yenilenmeye devam eden Ford araçlarımız ile tarihsel bir yolculuğu çıkıyoruz. Hazır mısınız?

Ticari Aracın Lideri: Ford Transit

1953 yılında üretimine başladığımız ticari aracımız Ford Transit, o günden bugüne 7 nesil değiştirdi.

Yeni Ford Transit’in de yenilenmeye ihtiyacı var dedik ve Ford SYNC, Şerit Takip Sistemi, Adaptif Hız Kontrolü gibi binek araçlarda sunulan akıllı teknolojileriyle Yeni Ford Transit’e segmentinde fark attırdık. Yeni Transit, önceki modellerine göre %6 daha tutumlu. Güvenlik ise Yeni Transit’te en üst seviyede… ESP, Yokuş Kalkış Desteği ve Dinamik Tork Kontrolü gibi birçok özellik, Yeni Transit’te standart.

 

[image-comparator left=”/uploads/2015/07/transit-2.png” right=”/uploads/2015/07/transit.png” width=”595″ classes=”hover”][/image-comparator]

 

Beyaz Perdenin Efsanesi: Ford Mustang

İlk kez 1964‘de Ford’un Michigan Dearborn’daki tesislerinde ürettiğimiz efsane aracımız Ford Mustang, başrolünde Sean Connery’in oynadığı James Bond Goldfinger’da (Altın Parmak) yer alarak filmlerin de başrol kahramanı olmayı başarmıştır.

Güç, yakıt verimliliği ve geliştirilmiş şanzıman seçenekleriyle sürücü tercihlerine yanıt verecek şekilde tasarladığımız Ford Mustang, bugün sürücülerin yol arkadaşı olmaktan çok mutlu. 2.3 litrelik EcoBoost ve 5.0 litrelik V8 motor seçeneklerinin üstün tork, güç ve yakıt verimliliği özellikleri kendine hayran bırakıyor.

 

[image-comparator left=”/uploads/2015/07/Ford-Mustang.png” right=”/uploads/2015/07/Ford_Mustang.png” width=”595″ classes=”hover”][/image-comparator]

 

Tasarım Harikası: Ford Fiesta

1976’da ürettiğimiz Ford Fiesta’ya isim verme hikayemizi dün gibi hatırlıyoruz. Yönetim kurulundaki çoğunluğun “Bravo” adını seçmesine rağmen Henry Ford II bu kararı yok sayarak aracımıza “Fiesta” adı ile seslenmişti. O gün bugündür Ford Fiesta, dillere destan.

Önden çekişli B segmentli otomobil modelimiz Ford Fiesta, ilk üretiminde geleneksel küçük otomobil tasarımına hakimken, bugün yenilenmiş modern tarzını günün en ileri teknolojileriyle bir araya getiriyor.

 

[image-comparator left=”/uploads/2015/07/fiesta2.png” right=”/uploads/2015/07/fiesta.png” width=”595″ classes=”hover”][/image-comparator]

 

Rakiplerini Gölgede Bırakır: Ford Mondeo

1992’de üretimine başladığımız aracımız Mondeo’nun adı, “dünya” anlamına gelen Latince kökenli “mundus” kelimesinden geliyor.

Yeni Mondeo’nun günün koşullarına uyum sağlamış yenilikleri arasında Ford Dinamik LED Ön Far Teknolojisi de yer alıyor. “Akıllı farları”, direksiyonun çevrilmesiyle birlikte dönüyor ve virajların ardını görmenizi sağlıyor.

 

[image-comparator left=”/uploads/2015/07/mondeo2.png” right=”/uploads/2015/07/mondeo.png” width=”595″ classes=”hover”][/image-comparator]

 

Zarafetin Adı: Ford Focus

1998’de Avrupa’da, 1999’da ise Kuzey Amerika’da kompakt model aracımız Ford Focus’u piyasaya sürdük.

Yıl 2015, Ford Focus kozasından çıkarak yeniden doğdu. Daha keskin hatlı dış tasarımı; daha yalın ve ergonomik iç mekanı ile yılın en zarifi olmaya aday aracımız Ford Focus. Sesli Kontrol Sistemli Ford SYNC 2 ve 8 inç Dokunmatik Ekran; sizin aracın navigasyon, eğlence ve havalandırma sistemini yalnızca sesinizi kullanarak sezgisel olarak yönetmenizi sağlıyor. Otomatik Park Sistemi, hem paralel hem de dikey park ederek stressiz günlere merhaba demenizi sağlıyor.

 

[image-comparator left=”/uploads/2015/07/focus.png” right=”/uploads/2015/07/focus2.png” width=”595″ classes=”hover”][/image-comparator]

 

Aile Boyu Konfor Performans ve Teknoloji Abidesi: Ford C-Max

2003’ten beri Almanya ve 2011’den beri Kuzey Amerika’da üretilen kompakt MPV otomobilimiz Ford C-MAX, sık kullanılan adıyla Ford Focus C-Max ile ilgili yenilik adımlarımız 2003’ten bugüne devam ediyor.

Yüksek performans, üstün yol tutuş ve olağanüstü teknolojileri ile bugünün koşuşturma ve telaşına bir tek Yeni Ford C-MAX aracımız yetişiyor.

 

[image-comparator left=”/uploads/2015/07/C-MAX2.png” right=”/uploads/2015/07/C-MAX.png” width=”595″ classes=”hover”][/image-comparator]

 

Beklentilerin Üstüne Çıkan: Ford Kuga

2008 yılından bu yana ürettiğimiz kompakt crossover SUV modeli aracımız Kuga’nın ilk üretiminde önden çekişli ve dört tekerlekten çekişli versiyonları bulunurken, bugün Ford Kuga, yepyeni 1.5L EcoBoost motor ile gelen otomatik şanzıman seçeneği, akıllı teknolojileri, akıllı 4×4 çekiş sistemi, sportif dış tasarımı ve geniş iç hacmi ile bir SUV araçtan beklentinizin de üstüne çıkıyoruz.

 

[image-comparator left=”/uploads/2015/07/kugaeski.png” right=”/uploads/2015/07/kugayeni.jpeg.png” width=”595″ classes=”hover”][/image-comparator]