Ford, Frankfurt Fuarı’nda yeni modellerini tanıtıyor

Tourneo Courier

Ford, bu yıl 64.’sü düzenlenen 2013 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda, Ford mühendisleri tarafından üst düzey güvenlik ve konforla donatılmış, akıllı teknolojilere sahip, çevreci modeller otomobil meraklılarının beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Gelin Frankfurt’ta tanıtılacak araçlara hep birlikte göz atalım.

Eşsiz tasarımla yeni teknolojilerin birleştiği Yeni Ford S-MAX, FORD SYNC teknolojisi, MyFord Touch ile kesintisiz internet erişimi, tablet yerleştirme istasyonu ile kişisel cihazlarla bağlantı imkânı ve akıllı telefon uygulamalarını sesle kumanda edebilme fırsatı sunan SYNC Applink teknolojileriyle yeni standartları belirleyen bir araç.

 

Ford S-MAX

 

Frankfurt Fuarı’nda sunulacak başka bir araç olan Ford Mondeo Vignale ise benzersiz dış ve iç tasarım dokunuşları ile ileri seviye teknolojiler içeriyor. Vignale vizyonunun ilk uygulaması olan bu araç fuarda gün yüzüne çıkacak. Ford’un müşteri deneyimi vizyonunu temsil eden Vignale, aracın servis için özel şoför ile alınması ve teslimi, ücretsiz ömür boyu yıkama hizmeti gibi ayrıcalıklar sunuyor.

 

Ford Vignale

 

Ford Motor Company, yakıt verimliliğine sahip benzinli ve dizel motorlu otomobil modellerine 3 yeni elektrikli model ekleyerek, müşterilere geniş bir çevreci ürün yelpazesi sunuyor. Ford’un yeni elektrikli otomobil modellerinin tümü 2014 yılına kadar Avrupa’da satışa sunulacak. Önümüzdeki yıl yeni C-MAX Energi plug-in hibrit ve Mondeo Hybrid pazara sunulacak.

 

Ford Courier

 

Ford Otosan’ın 2014 yılında üretimine başlayacağı Tourneo Courier Frankfurt’ta Türk mühendisliğini temsil etmeye devam ediyor. Ford Otosan’ın inşası devam eden yeni yatırımı Yeniköy Fabrikası’nda üretilecek şık tasarımlı ve kompakt Tourneo Courier; sınıfında lider iç hacim, yakıt tasarrufu ve güvenlik özelliklerine sahip. Ford’un B segmentindeki ilk ticari aracı olacak olan Courier, markanın ticari araç ürün yelpazesini küçük araç segmentine doğru genişletiyor. Toplam uzunluğu 4.16 metre olan Tourneo Courier, Ford’un global B platformu üzerine geliştirildi. Binek araç konforu ve çevikliğini ticari araç segmentine taşıyan Yeni Tourneo Courier hem ferah bir yaşam alanı hem de geniş bir yükleme kapasitesi sunuyor.