Ford Focus ST ve Fiesta ST Heyecanı Türkiye’de!

FiestaST

Türkiye’deki spor otomobil tutkunlarını performans serisi araçlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Bu kez klasikleşmiş mükemmel yol tutuş geleneğimiz Yeni Ford ST ailesinde buluştu.

Hazırsanız özel spor süspansiyonları ve direksiyon sistemiyle Yeni Ford Focus ST ve Fiesta ST yollarda yarış heyecanını başlatıyor.

En Küçük Spor Aracımız Yeni Ford Fiesta ST ile Yollara Çıkın!

En küçük spor aracımız Fiesta ST, Dinamik Tork Kontrolü ve 3 modlu Elektronik Stabilite Kontrolü ile eşsiz bir sürüş deneyimi yaşatırken; 5.9 L/100 km ortalama yakıt tüketim değeriyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

1.6 litrelik EcoBoost teknolojisine sahip 182 PS gücünü 240 NM’lik tork değeriyle birleştiren Ford Fiesta ST, 6 ileri manuel şanzımanıyla performansınızı artırıyor. 4 silindirli turbo beslemeli motoruyla ise 0-100 km/s hızlanmasını yalnızca 6,9 saniyede tamamlayan aracımız, 223 km/s’e kadar hızlanabiliyor.

Stil sahibi sportif dış tasarımının yanı sıra ortam aydınlatmalı iç mekanı, bedeninizi saran Recaro yarış koltukları, alaşım pedalları, deri kaplama direksiyon simidi ve diğer pek çok detaya sahip iç tasarımıyla da Ford Fiesta ST büyülü bir dünyanın kapılarını açıyor.

Yeni Ford Fiesta ST’ye 28.900€’dan başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla sahip olabilirsiniz.

 

Modern Tasarım, Teknoloji ve Güçlü Motor Seçenekleri Yeni Ford Focus ST’de Buluştu!

Şimdi tanışma sırası Ford ST ailesinin diğer üyesi Ford Focus ST’de! Bu aracımız da kanıtlanmış performansı, gelişmiş teknolojisi ve modern tasarımıyla tam bir yol dostu. Ses kontrollü Ford SYNC2, 8 inç Dokunmatik Ekran gibi yeni nesil birçok teknolojiye sahip Ford Focus ST ergonomik iç tasarımıyla sizlere konfor sunuyor.

Geliştirdiğimiz Elektrik Destekli Direksiyon Sistemi (EPAS) ile sizlere daha sportif bir sürüş deneyimi sunan Ford Focus ST, Elektronik Stabilite Kontrolü’yle ise yol hakimiyetinizi artırıyor. Farklı yol koşullarına uyum sağlayan standart, spor ve kapalı modları ise sizi tüm yolların kahramanı yapıyor.

Benzinli motorun yanı sıra verimli dizel motor seçeneğiyle de sunduğumuz Ford Focus ST, 2.0 litrelik TDCi dizel motoru, 185 PS’lik gücü ve 400 NM’lik tork değeriyle sizi yüksek performans keyfine çağırıyor. Aynı zamanda ortalama 4.6 L/100 km yakıt tüketim değeriyle en verimli performans aracımız olan Ford Focus ST’yi PowerShift şanzımanla sunuyoruz.

Diğer yandan Ford Focus ST’nin 6 ileri manuel şanzımanla donatılan 2.0 litrelik EcoBoost benzinli motor seçeneği ise 250 PS güç ve 360 NM tork değeri sunuyor. Aracımız bu versiyonuyla 6,5 saniyelik 0-100 km/s hızlanma süresine sahip ve 248 km/h maksimum hıza ulaşıyor.

Yeni Ford Focus ST’ye ise 50.200€’dan başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla sahip olabilirsiniz.