Ford Dört Yeni Modeliyle Paris Otomobil Fuarı’nda!

Ford Mustang

Ford, 2 Ekim 2014’te kapılarını açan Paris Otomobil Fuarı’nda trendleri belirleyen dört yeni modeliyle gözler önünde! Tamamen yeni nesil 7 kişi kapasiteli S-MAX, yeni Ford Mustang’in Avrupa versiyonu ile Ford’un yeni tasarım diline uyarlanan yeni C-MAX ve Grand C-MAX ilk kez kamuoyu önüne çıkıyor. Avrupa pazarına uyarlandıktan sonra ilk defa tanıtılan Yeni Edge ve Yeni Mustang’in yanı sıra, Focus ST ve Focus ST Dizel de ilk defa fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunuluyor.

 

 

S-MAX iç hacmin sınırlarını genişletiyor!

 

Tamamen yeni ikinci nesli ile Paris Otomobil Fuarı’nın yıldızlarından olan S-MAX, bir aile otomobili olmanın yanı sıra, dinamizm ve konforu bir arada sunan sportif bir aktivite aracı. Stil sahibi ve akıcı hatlarla şekillendirilen Yeni S-MAX’ta dinamizm ön planda tutulurken, ikinci ve üçüncü sıradaki koltukları tamamen katlanabilen 5 veya 7 kişilik oturma seçenekleriyle iç mekanda 32 farklı kombinasyonda ayrıcalıklı tercihler sunuyor. Yansımayı önleme özellikli uzun farlara sahip “Ford Dinamik LED Farlar”ın ilk kez sunulacağı S-MAX, aynı zamanda sınıfında Çarpışma Önleme Sistemi’ni de ilk kez sunuyor.

 

 

C-MAX ve Grand C-MAX’in akıllı bagaj kapağı görenleri şaşırtıyor!

 

Yeni C-MAX ve Grand C-MAX, Ford’un yeni cesur tasarım diline uygun trapezoid ızgarası ve LED’li gündüz farlarını da kapsayan aydınlatma grubu ile dikkat çeken yeni yüzüyle Paris’te dünya lansmanını gerçekleştiriyor. Ailelerin daha konforlu yolculuklar gerçekleştirmesi için akıllı çözümler sunan C-MAX modelleri, akıllı bagaj kapağı ile donatılarak sınıfında bir ilki gerçekleştiriyor. Ayrıca şehir hayatına uygun Gelişmiş Otomatik Park Sistemi, paralel parkın yanında dikey olarak da park edebiliyor. C-MAX ve Grand C-MAX modelleri, versiyona göre, 1.0 litre EcoBoost (100 ve 125 PS), 1.5 litre EcoBoost (150 ve 182 PS), 99 g/km’lik 1.5 litre 95 PS TDCI, 1.5 TDCI 120 PS ve 2.0 litre TDCI seçenekleri ile sunulacak.

 

 

Bir Ford ikonu Ford Mustang, şimdi Avrupa sahnesinde!

 

Avrupa, ikonik araç Ford Mustang için hazırlanıyor.Ford’un efsane modeli Ford Mustang, Avrupa pazarı ile ilk defa buluşuyor. Pürüzsüz, akışkan yepyeni tasarımı ile Ford Mustang, köpekbalığı ağzını andıran ızgarası sayesinde saldırgan ve kışkırtıcı bir görünüm sunarken, 3 boyutlu stop lambaları ile de arkada güçlü bir ifadeye sahip. Ön ve arka tasarımında değişiklikler yapılan Yeni Ford Mustang, Avrupa pazarına özel Performans Paketi ile birlikte sunuluyor. Yeni Ford Mustang 5.0 litre, 418 PS ve 524 Nm’lik V8 ve 2.3 litre EcoBoost 314 PS ve 434 Nm seçenekleri ile yolların tozunu atmaya hazır.

 

 

Avrupa SUV ailesinin yeni Amiral Gemisi: Edge

 

Sofistike tasarımı, ilerici teknolojileri ve dinamik sürüş karakteri sayesinde sınıfında benzersiz bir deneyimi sürücülere yaşatmaya hazırlanan Yeni Edge Ford’un Avrupa’daki SUV ailesinin yeni Amiral Gemisi olmaya aday. Adaptif Direksiyon Sistemi ve Aktif Ses Kontrolü gibi yenilikçi teknolojileri Avrupa’da ilk olarak kullanıcılarına sunacak olan Edge’in motor seçenekleri Paris’te ilk defa açıklandı: 180 PS manuel ve 210 PS otomatik şanzımanlı çift turboya sahip 2.0 TDCI dizel motor.